Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

«Κωλοχανείο! Δεν ξεκινά πρωτάθλημα χωρίς Αστέρα»


Ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Γιάννης Καϋμενάκης... εξερράγη με αφορμή την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που δικαιώνει τον Ηρακλή και πιθανόν υποβιβάζει την ομάδα της Τρίπολης στην Football League. Μάλιστα, απείλησε πως δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς την ομάδα του...

Super League: Ματαίωση και όχι αναβολή!


Με ανακοίνωσή της η Σούπερ Λιγκ κάνει λόγο για ματαίωση της αυριανής αναμέτρησης μεταξύ του Παναιτωλικού και Αστέρα Τρίπολης. Όχι αναβολή λοιπόν, αλλά ματαίωση που έχει μεγάλη σημασία...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πανέτοιμος ο ΠΑΣ για την πρεμιέρα


Σε ρυθμούς Super League κινούνται πλέον στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αύριο (27/08, 21.30) η ομάδα της Ηπείρου φιλοξενεί τον Άρη στους «Ζωσιμάδες».

Δεν μπορεί να παίξει στην Σούπερ Λιγκ ο Αστέρας!


Μία είδηση... βόμβα βγαίνει από το σκεπτικό του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την δικαίωση του Ηρακλή που στέλνει και πάλι την υπόθεση του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Λέει πως ακόμα και να πέσει ο “Γηραιός”, δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει ο Αστέρας Τρίπολης!

Μα δεν τελειώσαμε... Δικαιώθηκε ο Ηρακλής


Tο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, μετά από 6ωρη συνεδρίαση, δικαίωσε τον Ηρακλή με ψήφους 2-1! Η απόφαση αυτή στέλνει Αστέρα Τρίπολης και Ηρακλή ξανά στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Αναβάλλεται πιθανότατα το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με Παναιτωλικό.

"Καλή ομάδα ο ΠΑΣ, πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ"


Δηλώσεις ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος έκανε ο Σάκης Τσιώλης, τονίζοντας πως "ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι καλή ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα".

Ο Γερουλάνος προειδοποίησε την ΕΠΟ


Οι χαμηλοί τόνοι που κρατάει η ΕΠΟ στο θέμα της κάθαρσης έχουν εκνευρίσει την κυβέρνηση, η οποία δια στόματος Παύλου Γερουλάνου της έστειλε μήνυμα λέγοντας πως η χρηματοδότηση δεν είναι καθόλου βέβαιη.

«Μπλόκο» από το Εφετείο για 15ο και 16ο!


Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, έπειτα από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι δύο ΠΑΕ, καθώς ανέβαλε και απαγόρευσε την αντικατάστασή τους από οποιαδήποτε ομάδα!

«Ολοταχώς... Πρωτοδικείο!»


Ο Βασίλης Κωνσταντίνου διατύπωσε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό...

Δικαστηρίων συνέχεια την Παρασκευή


Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα αναμένεται να κάνουν αίτηση στο εφετείο Αθηνών. Την Παρασκευή η απόφαση για τον Ηρακλή.

Παράγοντες της πλάκας, αστείο πρωτάθλημα


Κόντρα στην απόφαση της ΕΕΑ, η Σούπερ Λίγκα και η ΕΠΟ αποφάσισαν να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με 14 ομάδες και όχι με 16. Αστείες δικαιολογίες για την απόφαση – τερατούργημα.