Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΣ: Στη σημερινή προπόνηση και ο Χάρης Κωστάκης


Μεσημεριανή προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ομάδα συνέχισε και σήμερα σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της, για το παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Ο Στεφάν Ντεμόλ για το εν λόγω ματς καταστρώνει τα πλάνα χωρίς να υπολογίζει τον Πολ Κειτά ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη ποινή της τιμωρίας του. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Βέλγου τεχνικού.

Δήλωση ΠΑΕ για έκτιση ποινών των ποδοσφαιριστών για τη 18η αγωνιστική


Δήλωση ΠΑΕ για έκτιση ποινών των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα για τη 18η αγωνιστική:

Απαλλάχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Β. Παπαγγέλης από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE


Αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2
     Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:  

Ισπανική υπόκλιση στον "Έλληνα Μαραντόνα"


Όσο στην Ελλάδα ψάχνουν διαρκώς τον "Έλληνα Μέσι", οι Ισπανοί βρήκαν τον "Έλληνα Μαραντόνα", που δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Χατζηπαναγή. Αποθέωση για τον "Βάσια" από ισπανική ιστοσελίδα.

Τιμές Εισιτηρίων 18ης αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι οι εξής:

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Κουτσοσπύρος


Η Αναγέννηση Καρδίτσας ενισχύεται σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και στο πλαίσιο αυτό οι Θεσσαλοί απέσπασαν την υπογραφή του Χρήστου Κουτσοσπύρου.

Ακρότητες στη διαμαρτυρία οπαδών του ΟΦΗ


Για περίπου 2 ώρες βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου διαδηλώνοντας υπέρ του ΟΦΗ, περίπου 900 άτομα, ολοκληρώνοντας  το βράδυ της Πέμπτης στην Πλατεία Ελευθερίας το συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν οι οπαδοί του ΟΦΗ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όλα κυλούσαν σε «ειρηνικά πλαίσια» (μόνο ορισμένες φωτιές είχαν ανάψει σε κάδους απορριμμάτων) μέχρι που κάποιοι ανεγκέφαλοι επέλεξαν να «ξεσπάσουν» το μένος τους πάνω σε ένα Ι.Χ., το οποίο κατάστρεψαν ολοσχερώς! Δυστυχώς πάντα έτσι συμβαίνει, υπάρχουν πάντα κάποιοι ανεγκέφαλοι!!!.

Ποιος ήταν ο λόγος της αντίδρασης τους;!!!