Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

"Χρυσάφι" στα πόδια του Πάντου







"Χρυσάφι" στα πόδια του Τάσου Πάντου ρίχνει ο Γιώργος Χριστοβασίλης με σκοπό να ντύσει στα "κυανόλευκα" τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.


Στον Πανθρακικό ο Πάγκαλος

Στο μεταξύ, στον Πανθρακικό κατέληξε ο Ντίνος Πάγκαλος του Πλατανιά Χανίων, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε μια ανάσα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι τόσο ο ΠΑΣ όσο και ο Πανθρακικός είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, ωστόσο η ομάδα του έκρινε πιο συμφέρουσα πρόταση αυτήν από το σύλλογο της Κομοτηνής.

Από τον επίσημο ΠΑΣ δεν υπήρξε κάποια αντίδραση για την εξέλιξη αυτή και παρά το ότι τις προηγούμενες ημέρες άφηναν εντέχνως να διαρρεύσει ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του, δε φάνηκε να πειράχτηκαν πολύ που ο 25χρονος επιθετικός κατέληξε στον Πανθρακικό.

"Φουλάρει" για Σκούφαλη

Είναι γνωστό ότι διακαής πόθος των ανθρώπων του ΠΑΣ αποτελεί ο Μανόλης Σκούφαλης, η περίπτωση του οποίου παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες κυρίως λόγω της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε σύλλογο Σούπερ Λίγκας.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, με τον πρώην άσο του Πανιωνίου να σκέφτεται, πλέον, σοβαρά την πρόταση του Χριστοβασίλη, που είναι αντάξια αυτής που έγινε στον Πάντο.

* Σήμερα (25/6, 18:00) στο ΠΕΑΚΙ θα γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την εκλογή της νέας διοίκησης και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 900.000 ευρώ.