Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Σπουδαίο διπλό των Τρικάλων στη Δράμα (+Video) - Επέστρεψε στις νίκες ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-1 τον Πιερικό και συνεχίζει να είναι στην δεύτερη θέση και στο κόλπο της απευθείας ανόδου. Μεγάλες εκτός έδρας νίκες για Εθνικό, Τρίκαλα και Λεβαδειακό. Δύσκολη η υπόθεση παραμονή για την Καλλιθέα μετά το 1-1 κόντρα στον Πανθρακικό.

Εκτίμηση αγώνα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 2-0

* Σε 13 ματς μεταξύ της Δόξας Δράμας και των Τρικάλων μόλις ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν θα δώσουν οι «μαυραετοί». Η εντός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα είναι κομβικής σημασίας για την είσοδο στα πλέι όφ, αφού αν καταφέρουν και επικρατήσουν θα αυξήσουν τη διαφορά από τους Θεσσαλούς στους τέσσερις πόντους.

Εκτίμηση αγώνα: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Λεβαδειακός – Θρασύβουλος 2-2

* Στις τρεις τελευταίες του επισκέψεις στη Φυλή ο Λεβαδειακός έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες με το ίδιο σκορ (2-1).
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ως την ευκαιρία να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και τονώσουν την ψυχολογία τους με μία νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο βλέπουν στη Φυλή την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Οι «πράσινοι» στο ντεμπούτο του Ακη Μάντζιου δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα στα Τρίκαλα, αλλά θεωρούν ότι αυτή τη φορά θα παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο και θα ανασάνουν βαθμολογικά.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Πιερικός – Παναιτωλικός 0-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Η ομάδα του Αγρινίου ήθελε έτσι κι αλλιώς να επιστρέψει στις επιτυχίες και να μην πετάξει στα σκουπίδια την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Λεβαδειακό. Επειτα και από τη νίκη του πρωτοπόρου ΠΑΣ το Σάββατο οι «κυανοκίτρινοι» νιώθουν μεγαλύτερη πίεση για να επικρατήσουν του Πιερικού και να παραμείνουν σε τροχιά απευθείας ανόδου, ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπάτημα του Διαγόρα.