Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Άρεσε ο Στούκας












Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε ο Κάρλος Λουίζ Γκουέδες Στούκας στο χθεσινό φιλικό του ΠΑΣ με την Προοδευτική Περάματος και το πιθανότερο είναι ο Ντεμόλ να εισηγηθεί την απόκτησή του.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ πέτυχε ένα γκολ στην ευρεία νίκη (7-1) των "κυανόλευκων", ενώ σκόραραν όλοι οι νεοαποκτηθέντες. Η σειρά των γκολ:

11': Σουτ του Φουρτάδο, η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα και ο Τζημόπουλος σιγούρεψε το γκολ κάνοντας το 0-1.
16': Ο Φουρτάδο σε τετ-α-τετ το 0-2
23': Πλασέ του Κουτσοσπύρου 0-3.
33': Κεφαλιά του Λουίζ Κάρλος στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ και 0-4.
41': Ο Φουρτάδο το 0-5.
45': Μείωσε ο Καμποσιώρης σε 1-5.
61': Ο Ντε Φρέιτας το 1-6.
65': Ο Κουτσοσπύρος το 1-7.

Ο ΠΑΣ έπαιξε με τους Κουβεντάρη (60' Χαρίση), Μιχαήλ (63' Βασιλειάδη), Στάθη (75' Παπαδόπουλο), Βαρτζιώτη, Λουίζ Κάρλος (63' Οικονόμου), Τζημόπουλο, Βαγγελή (63' Ιωάννου), Νικολόπουλο (46' Ντε Φρέιτας), Σκούφαλη, Κουτσοσπύρο, Φουρτάδο (63' Νικολάου).

Προσιτές τιμές

Ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί οι τιμές των απλών εισιτηρίων αγώνα που θα ισχύσουν στην πρεμιέρα του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Οι τιμές ξεκινάνε από 30 ευρώ στη θύρα των VIP'S και κατεβαίνουν στα 10 ευρώ στο πέταλο της θύρας 1. Για την 1η αγωνιστική δεν αναμένεται να τεθούν σε πλήρη λειτουργία τα τουρνικέ, ως εκ τούτου δε θα είναι "τσιπαρισμένα" τα απλά εισιτήρια, από την 3η αγωνιστική και μετά, όμως, το σύστημα πιθανότατα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία. Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Θύρα 1: 10 ευρώ, Θύρες 9,10: 15 ευρώ, Θύρες 3,4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 30 ευρώ.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 επιθυμεί να ενημερώσει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της στην παραλαβή των καρτών διαρκείας οι ώρες λειτουργίας του γραφείου της ΠΑΕ στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. θα είναι από τις 10:00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ."

Σφυρίζει ο Καλογερόπουλος

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Πανθρακικού που θα γίνει τη Δευτέρα (13/9) στο στάδιο "Ζωσιμάδες" και θα μεταδοθεί απευθείας από το Conn-Χ. Μάλιστα, είναι το μοναδικό παιχνίδι της πρεμιέρας που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Ανανεώθηκε η συνεργασία με το "ΖΑΓΟΡΙ"

Η εταιρία εμφιαλώσεως "ΖΑΓΟΡΙ" θα είναι για μια ακόμα χρονιά ο μεγάλος χορηγός του ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με ιδιαίτερη τιμή και ευχαρίστηση ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ως μέγα χορηγού με την εταιρεία ΖΑΓΟΡΙ της Χήτος ΑΒΕΕ. Το ΖΑΓΟΡΙ θα αναγράφεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Η εταιρία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ είναι μια από τις πιο σύγχρονες και πρωτοπόρες βιομηχανίες στον τομέα της εμφιάλωσης νερού στην Ελλάδα. Η χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογικά συστημάτων εμφιάλωσης και διασφάλισης ποιότητας καθιστούν την εταιρία σε ηγετική θέση στον κλάδο της στην χώρα μας, ενώ μέσω των εξαγωγών της έχει σημαντικό μερίδιο αγοράς και σε άλλες χώρες.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της ΠΑΕ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την οικογένεια Χήτου και προσωπικά τον κ. Νίκο Χήτο για τη βοήθεια που προσφέρουν επί σειρά ετών στην ομάδα της πόλης τους και της καρδιάς τους".

Πήρε το πιστοποιητικό ο ΠΑΣ

Το περιβόητο πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής πήρε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μαζί με άλλες 11 ΠΑΕ της ίδιας κατηγορίας που κι αυτές δεν είχαν εξασφαλίσει μέχρι πρόσφατα το συγκεκριμένο πιστοποιητικό.

Απομένει η εκκρεμότητα με την άδεια λειτουργίας των "Ζωσιμάδων", με την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου να συνεδριάζει την Πέμπτη, μετά την αυτοψία που έγινε την περασμένη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις και τις παρατηρήσεις που καταγράφηκαν.

Παίρνει το πρώην πούλμαν της Προοδευτικής

Το πούλμαν που χρησιμοποιούσε η Προοδευτική την περίοδο 2002-2005 (όταν τη διοικούσε ακόμα ο Γιάννης Καρράς), είναι έτοιμος να αποκτήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Κορυδαλιώτες υποχρεώθηκαν να αφήσουν το συγκεκριμένο πούλμαν γιατί δεν είχαν τη δυνατότητα συντήρησής του, αυτό παρέμενε αχρησιμοποίητο εδώ κι αρκετά χρόνια και ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν έχασε την ευκαιρία.

Την Τρίτη συναντήθηκε με ανθρώπους της ιδιοκτήτριας εταιρείας, διαπραγματεύτηκαν και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσει η συμφωνία. Πρόκειται για ένα όχημα που παρέχει κάθε είδους ανέσεις στους ποδοσφαιριστές (τηλεοράσεις, κρεβάτια), είτε για κοντινά είτε για μακρινά ταξίδια.