Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα


Χωρίς να υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα σε ό, τι έχει να κάνει με τους τραυματίες παίκτες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τα Γιάννινα το μεσημέρι της Τρίτης (21/12) στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

ΠΑΣ Γιάννινα : «Τελειώνει» ο Φουρτάδο


Πλατιά είναι τα χαμόγελα στα Γιάννενα μετά την επιστροφή του ΠΑΣ στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον το βάρος πέφτει στις επαφές για την ενίσχυση.

ΟΦΗ: Παρελθόν Λιαπάκης και Σοϊλέδης


Παρελθόν αποτελούν από την ομάδα του ΟΦΗ οι Μανώλης Λιαπάκης και Αρης Σοϊλέδης.
Οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονταν ως δανεικοί με τη φανέλα του ΟΦΗ, δεν έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Τρίτης (21/12) και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη φύγει από την Κρήτη.

Βαζάκας: "Θα είναι ιστορικό παιχνίδι"

Ο τεχνικός των Τρικάλων, Γιώργος Βαζάκας μίλησε για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής οι Ντόικιτς, Σπασόγεβιτς.

Ποινική δίωξη σε μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ!


Ποινική δίωξη για απιστία και για ηθική αυτουργία στην απιστία σε βαθμό κακουργήματος, άσκησε την Τρίτη 21/12 η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, σε βάρος μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ και συγκεκριμένα της περιόδου 2004-2005. Η υπόθεση αφορά την τότε ανάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος σε γνωστό μάνατζερ, με διαδικασίες πιθανόν αδιαφανείς.

ΠΑΣ: Πανέτοιμος για την Τούμπα - Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ


Τον τελευταίο επίσημο αγώνα για το 2010 δίνει αύριο το μεσημέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο "Αγιαξ" της Ηπείρου για το Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ, αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Τούμπας (15:30 Conn X Tv), τον ΠΑΟΚ με τις μνήμες να είναι ακόμα νωπές από τον περσινό θρίαμβο, επί του ίδιου αντιπάλου όταν και τον είχε αποκλείσει για τον ίδιο θεσμό. Η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς άγχος κόντρα στο συγκρότημα του Μάκη Χάβου, με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές να θέλουν να απολαύσουν πρώτα από όλα το συγκεκριμένο παιχνίδι.