Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Στημένα: Η UEFA μπορεί να αποκλείσει άμεσα τις ομάδες


Τι προβλέπει ο κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας όπως τροποποιήθηκε το 2009

Εκτός από το τεράστιο ελληνικό σκάνδαλο στημένων αγώνων, στο οποίο εμπλέκονται (και)παράγοντες ομάδων που έχουν εξασφαλίσει ευρωπαϊκά εισιτήρια, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου (Γιουρόπα Λιγκ) και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός Πειραιώς (Τσάμπιονς Λιγκ), η UEFA απέκτησε νέο πονοκέφαλο με τις αποκαλύψεις του σκανδάλου στημένων αγώνων και στην Τουρκία!

Βραζιλιάνος και Γάλλος για δοκιμή από τον Παναιτωλικό


Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Μαρσέλο Σαραγόσα και ο Γάλλος αριστερός μπακ Λουσιέν Ομπέ αναμένεται να βρεθούν την Τετάρτη στο Καρπενήσι και να δοκιμαστούν από τον προπονητή του Παναιτωλικού Μπάμπη Τεννέ.

Υπαρκτός ο κίνδυνος ο Σάντσες να γίνει Καστίγιο για τον Ολυμπιακό


Το παιχνίδι της Βαλενσιέν και πώς το Κόπα Αμέρικα μπορεί να ανεβάσει το κασέ του Κολομβιανού

 Την ώρα που ο Κάρλος Σάντσες περιμένει τον αντίπαλο της Κολομβίας στην προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα, ο Ολυμπιακός αναμένει στο ακουστικό το oui (ναι) της Βαλενσιέν για την απόκτηση του κολομβιανού μέσου. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι προτού τελειώσει για την Κολομβία το Κόπα Αμέρικα, δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση της μεταγραφής του Σάντσες στους Ερυθρολεύκους.

Τετ α τετ για Μπόα Μόρτε!


Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης θα έχει την Τετάρτη συνάντηση στην Αθήνα με τον μάνατζερ του Λούις Μπόα Μόρτε προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν τη νέα χρονιά. Πού ποντάρουν στη Λάρισα.

Άρχισαν τα όργανα και στην ΑΕΛ... - Θολό παραμένει το τηλεοπτικό τοπίο


Η Λάρισα θα καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ως συνέχεια της αντίδρασής της για την επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.

Εμπλοκή του ΟΦΗ στην υπόθεση με τους στημένους αγώνες?


Ο Ντίνος Μανταδάκης αναφέρθηκε στην εμπλοκή του ΟΦΗ στην υπόθεση με τους στημένους αγώνες.

Ασκήθηκαν οι πρώτες πειθαρχικές διώξεις - «Παίζει» υποβιβασμός για τέσσερις!


Πειθαρχικές διώξεις για δωροδοκία και στοίχημα κατ’ εξακολούθηση ασκήθηκαν εκ μέρους των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων σε οκτώ πρόσωπα και τέσσερις ομάδες αναφορικά με την υπόθεση για τα "στημένα" παιχνίδια.

Άρχισαν τα βάσανα στον ΠΑΣ


Δευτέρη ημέρα του ΠΑΣ στο Ελατοχώρι και τα βάσανα ξεκίνησαν από νωρίς. Διπλές προπονήσεις για τους παίκτες του Στεφάν Ντεμόλ με τον Βέλγο τεχνικό να ετοιμάζεται να βγάλει το λάδι στους παίκτες του.

Διάτρητη απόφαση της ΕΠΟ για την αδειοδότηση


Αναμενόμενη δικαίωση του ΟΦΗ μετά τις αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, αφού παραδέχτηκε την παράνομη σύνθεση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Επικύρωση με «πραξικόπημα»!


Με πραξικοπηματικές μεθόδους, μόλις εφτά ψήφους σε σύνολο 16 ΠΑΕ και προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, το ΔΣ της Super League επικύρωσε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ο συνεταιρισμός επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά τη διάσπασή του και ότι ουσιαστικά δεν έχει λόγο ύπαρξης. Πέρυσι, ήταν ο πρόεδρος τον οποίο δεν μπορούσε να εκλέξει, φέτος είναι η βαθμολογία...