Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΟΦΗ: Την Τετάρτη η απόφαση


Σχεδόν δύο ώρες διήρκεσε η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ ΟΦΗ για την αδειοδότηση της ομάδας στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ και η απόφαση αναμένεται μέχρι την Τετάρτη, καθώς η επιτροπή ζήτησε την μετάφραση των εγγράφων που αφορούν τον διακανονισμό με τον Σουλεάπ και τον Πέερσμαν.

Σφακιανάκης: "Δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα"


Ο αντιπρόεδρος της Football League και Football League 2 Στέλιος Σφακιανάκης μίλησε για το πρωτάθλημα της δεύτερη κατηγορίας, τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, καθώς αναμένονται οι αποφάσεις των αδειοδοτήσεων και των καταγγελιών.

Αναβάλλονται τα play off και τα play out


Η Ένωση Β'-Γ' Εθνικής αποφάσισε να αναβληθούν τόσο τα play off όσο και τα play out της Football League, καθώς υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα καταγγέλλει τον Μαχλά και ευχαριστεί Εισαγγελέα και Αστυνομία


Δύο ανακοινώσεις εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα όπου στην μία καταγγέλλει τον πρόεδρο του ΟΦΗ Νίκο Μαχλά για έλλειψη φιλοξενίας και στην άλλη ευχαριστεί τον Εισαγγελέα Ηρακλείου και την Αστυνομία για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Ο τίτλος στο Αγρίνιο, η συνέχεια στις αίθουσες - Η 34η αγωνιστική της Football League (+Video)


Την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Football League πανηγυρίζει ο Παναιτωλικός ο οποίος νίκησε με 3-2 την Ηλιούπολη, ενώ ο ΟΦΗ συνέτριψε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1. Τρεις ομάδες από την Αθήνα στα πλέϊ άουτ, ενώ η τέταρτη θα ξεκαθαρίσει από αγώνα μπαράζ μεταξύ του Αγροτικού Αστέρα και του Ιωνικού. Η συνέχεια στις αίθουσες για τις αδειοδοτήσεις και την καταγγελία της Καλλιθέας. Έβαλε τα κλάματα ο Κώτσιος!