Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Θέμα τάιμινγκ












Το κατάλληλο τάιμινγκ για την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Τάσο Πάντο αναζητούν οι διοικούντες τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρά τη σχετική εμπλοκή που φάνηκε να παρουσιάζεται στην υπόθεση με το δεκαήμερο που ζήτησε ο έμπειρος μεσοαμυντικός προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση των "κυανόλευκων".

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι της ενέργειας αυτής από την πλευρά της ΠΑΕ είναι δύο. Ο πρώτος επικοινωνιακός, καθώς δεν αποκλείεται η "εν λόγω" μεταγραφή να ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας και ο δεύτερος και αρκετά σημαντικός είναι ένα μικρό ενδεχόμενο που έχει αφήσει ανοικτό ο Πάντος για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, καθώς τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν προτάσεις από Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως τελικά η συμφωνία με την ομάδα της Ηπείρου θα ενεργοποιηθεί σύντομα και έτσι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα ενισχύσει την αμυντική διάταξη του ΠΑΣ.

"Κλείνει" Ψωμά, δύσκολα για Μπάρκογλου

Σχεδόν τελειωμένη είναι και η υπόθεση του πρώην παίκτη της Καβάλας Μανόλη Ψωμά, ενώ στην Ήπειρο δε συμμερίζονται την αισιοδοξία που αναπτύχθηκε τα προηγούμενα 24ωρα για τους Μπάρκογλου και Στολτίδη, αφού για τον πρώτο ο Λεβαδειακός ζητά χρήματα, ενώ ο δεύτερος εμφανίζεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην Κέρκυρα.

Αναμονή για Πάντο







Υπομονή για ένα δεκαήμερο τουλάχιστον θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα για να διαπιστώσουν εάν ο Πάντος καταλήξει στην ομάδα τους ή όχι.

Αυτό γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της, στην οποία παραδέχεται ότι έχει κατατεθεί πρόταση στον "εν λόγω" ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως ο ίδιος να έχει δώσει ακόμα την οριστική του απάντηση. Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διαπιστώνοντας τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο τα περί συμφωνίας μεταξύ της ίδιας και του ποδοσφαιριστή Τάσου Πάντου και για να μην υπάρχει διαστρέβλωση κάποιων πραγμάτων επιθυμεί να ενημερώσει τα εξής:

Η διοίκηση όντως έχει προτείνει στον έμπειρο ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας, με τον ίδιο τον παίκτη να ευχαριστεί για την πρόταση που του έγινε. Ωστόσο ο 34χρονος Έλληνας αμυντικός ακόμα δεν έχει απαντήσει, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία και δεσμεύθηκε μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες για το αν τελικά αποδεχθεί να προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες στον ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν".