Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Πανέτοιμος για υψηλές πτήσεις












Με σύμμαχο την παράδοση που θέλει τους Γιαννιώτες να έχουν χάσει μόνο τέσσερις φορές εκτός έδρας από τον Εθνικό σε σύνολο 19 αγώνων (6 νίκες, 9 ισοπαλίες), ο ΠΑΣ αναχωρεί αύριο για την Αθήνα, όπου την Δευτέρα (17.00) θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Ελληνικού τον Εθνικό στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Football League.

Οι "κυανόλευκοι" θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και να πάρουν από νωρίς κεφάλι στη βαθμολογία, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Οι προπονητές των δύο ομάδων καταστρώνουν τα πλάνα τους γνωρίζοντας πολύ καλά τι θα συναντήσουν, αφού αμφότεροι κατασκόπευσαν τον αντίπαλο μέσα στην εβδομάδα. Την αρχή έκανε ο προπονητής των Πειραιωτών, Νίκος Γκουλής, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι της πρεμιέρας μεταξύ ΠΑΣ και Πανθρακικού, για να ακολουθήσει ο Στεφάν Ντεμόλ που πέρασε από το "μικροσκόπιό" του τον Εθνικό στον αγώνα κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης με αντίπαλο τη Δόξα Κρανούλας, όπου οι Πειραιώτες πέτυχαν μια αγχώδη πρόκριση στην παράταση.

"Παίζουν" 2 θέσεις

Πρωινή προπόνηση με ασκήσεις τακτικής και δίτερμα περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο τον Εθνικό αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι με μια προπόνηση που θα γίνει στην Αθήνα.

Ο Στεφάν Ντεμόλ, που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ίσως πραγματοποιήσει 2-3 αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Πανθρακικό, αφού Σκούφαλης, Κυριάκος και Τζημόπουλος τα πήγαν αρκετά καλά στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Οδυσσέα Αναγέννησης και χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας.

Πιο συγκριμένα, την αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί οδικώς με προορισμό την Αθήνα, αποτελούν οι Κηπουρός, Κουβεντάρης, Ντάσιος, Στάθης, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Κεϊτά, Ανδράλας, Κυριάκος, Μπουχάν, Σκούφαλης, Ντε Βισέντι, Νικολόπουλος, Σιαλμάς, Κουτσοσπύρος, Μπακαγιόκο. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σικαλιάς, Τζάνης και Βαγγελής, οι ανέτοιμοι Λουίς Κάρλος και Φουρτάδο και ο Βαρτζιώτης για λόγους τακτικής.

Πιθανή ενδεκάδα: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Ανδράλας, Κεϊτά, Μπουχάν ή Κυριάκος, Σιαλμάς ή Σκούφαλης, Ντε Βινσέντι, Μπακαγιόκο.