Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Αθωώθηκε ο Λεβαδειακός, έπεσε ο Αγροτικός Αστέρας

Η Πειθραχική Επιτροπή της Football League και Football League 2, αθώωσε τον Λεβαδειακό και τιμώρησε με υποβιβασμό τον Αγροτικό Αστέρα και τον Ιωνικό. Απαλλάχθηκε η Ρόδος. Διαβάστε τις αποφάσεις.

Μένει στη Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας!


Χαράς Ευαγγέλια για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μένει στη Σούπερ Λίγκα! Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκρινε ότι δεν προκύπτουν επαρκή στοιχεία για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League και εξαφανίζει την πρωτόδικη ποινή, τόσο για την ΠΑΕ όσο και για τον πρόεδρο της, Γιώργο Μποροβήλο που επίσης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα. Αθώοι (για δεύτερη φορά) ο ΟΦΗ και ο Θρασύβουλος.

Νέο «τσουνάμι» διώξεων και αθώωση Παναχαϊκής! - «Κόλαση» μεταξύ Κούγια και αθλητικού δικαστή!


Νέες πειθαρχικές διώξεις που θα αφορούν πέντε ομάδες (τέσσερις της Β’ και μία της Γ’ Εθνικής) θα ασκήσει την Τρίτη 11/10 ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, προκαλώντας νέους τριγμούς στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Παράλληλα, καταθέτει έφεση υπέρ της Παναχαϊκής, ζητώντας την ακύρωση της καταδικαστικής απόφασης! Τι λέει ο κ. Φάκος για τα «μεγάλα ψάρια», τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, την υπόθεση του Ηρακλή και τις έρευνες στο εξωτερικό. Στον ανακριτή ο Τεροβίτσας!