Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Στο πόδι τα Γιάννενα για το ντέρμπι


Το μεγάλο ντέρμπι των Ιωαννίνων κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Football League. Τη Δευτέρα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΟΦΗ που το τελευταίο διάστημα δείχνει να μην βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

Εθνικός: Εκτός Σύρος και Γκράιμς – Η αποστολή


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εθνικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα, με τον Σάββα Παντελίδη να μην έχει στην διάθεσή του, τους Σύρο και Γκράιμς.

Συμφωνία ΟΦΗ - Ιωάννου


Ο Δημήτρης Ιωάννου αναμένεται να αποτελέσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ μετά τον Ιβάν Ρούσεφ.

Παίκτης του Εθνικού Αστέρα ο Σανόκο

Την πρώτη του μεταγραφή για την χειμερινή περίοδο, ανακοίνωσε ο Εθνικός Αστέρας, αυτή του Γάλλου μέσου Μαμαντού Σανόκο.

Καρδίτσα: Η αποστολή για την Δράμα


Με απουσίες θα παραταχθεί στην Δράμα την Κυριακή η Αναγέννηση Καρδίτσας στην αναμέτρηση με την τοπική Δόξα για την 17η αγωνιστική.

Πιερικός: Κάτοικος Κατερίνης ο Μίμα


Με την φανέλα του Πιερικού θα αγωνίζεται για τον επόμενο 1,5χρόνο, ο Αργεντίνος χαφ, Χόρχε Ομάρ Μίμα. Δοκιμάζεται ο 26χρονος μέσος Μαρσέλο Περουτζίνι.

Καλλιθέα: Αναλαμβάνει ο Δαβράδος – Η αποστολή


Ο μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής, παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον μελλοντικό πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Δαβράδο. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία.

Διαγόρας: Με απουσίες στα Τρίκαλα – Η αποστολή


Χωρίς τους Τριανταφύλλου, Ταραχούλσκι και Ζλάτκοβιτς θα παραταχθεί ο Διαγόρας στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Αποστολή Παναιτωλικού: Χωρίς Γκούνκελ και Κούσα


Χωρίς τους Γκούνκελ και Κούσα στην αποστολή ο Παναιτωλικός θέλει την Κυριακή να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στην Ηλιούπολη.

Πατσατζόγλου: "Μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Super League"


Κάτοικος Ιωαννίνων για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα είναι ο Χρήστος Πατσατζόγλου.
Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής δέχθηκε την πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Χριστοβασίλης με αποτέλεσμα να αποτελέσει την πιο σπουδαία μεταγραφή για την Football League, αλλά και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η απόκτηση του Χρήστου Πατσατζόγλου αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΣ, αφού έβαλε... στην φαρέτρα του ένα πολύ σημαντικό βέλος το οποίο θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Super League.

ΠΑΣ: Η σημερινή προπόνηση - Συμμετείχε στο δίτερμα ο Μπουχάν


Με μια πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις στο ΠΕΑΚΙ, συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία,του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Το βάρος δόθηκε στην τακτική, ενώ οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν και δίτερμα. 

Παναιτωλικός: Συμπλήρωσε 11άδα προπονητών


Πήρε την κατάσταση στα χέρια του, τώρα που είναι ακόμα νωρίς... Ο Φώτης Κωστούλας με την πρόσληψη του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού άφησε τους όποιους πειραματισμούς των τελευταίων ετών και ανέθεσε στον έμπειρο τεχνικό την ομάδα του Αγρινίου ευελπιστώντας το ερχόμενο καλοκαίρι να πανηγυρίσει την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, 33 χρόνια μετά.

Νιόπλιας: «Ταξίδι ονειρεμένο ο ΟΦΗ»


Ως "ταξίδι ονειρεμένο που θα ζήλευε ο κάθε παίκτης" χαρακτήρισε την παρουσία του στον ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Ο πρώην αρχηγός της ομάδας του Ηρακλείου μιλώντας με τον Μανόλη Χρονάκη με αφορμή την ψηφοφορία του Athletic Radio για την καλύτερη 11αδα του ΟΦΗ είπε χαρακτηριστικά ότι "η παρουσία μου στον ΟΦΗ ήταν ένα ταξίδι ονειρεμένο που θα ζήλευε ο κάθε ποδοσφαιριστής".

Μετά τον «Πάτσα» έρχεται και επιθετικός


Και επίσημα παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος έφτασε χθες το πρωί στην πόλη και αμέσως συμμετείχε και στην προπόνηση της ομάδας, που εκτός του συνηθισμένου προγράμματος έδωσε κι ένα φιλικό ετοιμότητας με την ομάδα Νέων, με το αποτέλεσμα να τελειώνει ισόπαλο 1-1. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 33 όπως ζήτησε ο ίδιος, η οποία θα γράφει το «παρατσούκλι» του, όπως του έχει κολλήσει εδώ και χρόνια, «ΠΑΤΣΑ».

Νίκη και στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ θέλει ο "Άγιαξ της Ηπείρου"


Με το ντέρμπι κόντρα στον ΟΦΗ, που θα γίνει μεθαύριο Δευτέρα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» κλείνει για τον ΠΑΣ η αυλαία του α’ γύρου, για να στεφθεί και τυπικά «πρωταθλητής χειμώνα».