Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Φουρτάδο ο εκλεκτός












Ο Ζοζέ Εμίλιο Ρομπάλο Φουρτάδο είναι τις τελευταίες ώρες ο βασικός στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα για την επίθεση.

Ο πρώην παίκτης του Ιωνικού, που βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με Κυπριακή ομάδα (ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας) στα τέλη Μαΐου, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΣ και αν επέλθει συμφωνία στο οικονομικό (το κασέ του κυμαίνεται στις 100.000 ευρώ) τότε ο παίκτης θα υπογράψει και θα έρθει άμεσα στα Γιάννενα.

Τη σεζόν 2006-2007 ο Πορτογάλος επιθετικός έπαιξε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, τον επόμενο χρόνο στην Πάκος Φερέιρα, το 2009 στη Λεϊρία και την τελευταία σεζόν στον Ιωνικό, με τον οποίο πέτυχε 13 γκολ.

Νέα επέμβαση για Παππά

Ασκήσεις δύναμης, τεχνικής και τακτικής πραγματοποίησαν στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Σκούφαλης συνεχίζει το τρέξιμο και αναμένεται από τι αρχές της επόμενης εβδομάδας να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, ενώ ο Βαγγελής έχει ήδη μπει σε κανονικούς ρυθμούς και ενδέχεται το Σάββατο να πάρει μέρος στο φιλικό με την ομάδα Νέων

Από την άλλη, ο Παππάς υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση σε χιαστό και μηνίσκο και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε πέντε- έξι μήνες.

Σε μεγάλα κέφια "Μπάκα" και Σιαλμάς

Σε καλή προπόνηση εξελίχτηκε για τον ΠΑΣ το χθεσινό φιλικό στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό, με τους Γιαννιώτες να κερδίζουν με 5-1 και τους Μπακαγιόκο και Σιαλμά να... κάνουν παπάδες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 27’ με πέναλτι του Τσατούρα, αλλά η συνέχεια ανήκε στην ομάδα του Ντεμόλ (41’ Τζάνης, 49’ πέν., 73’ Μπακαγιόκο, 71’, 77’ Σιαλμάς).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Αρχοντάκης, Σταυρίδης, Πέτσης, Στράτης, Αθανασίου, Μουρούτης, Παππάς Δ., Μπάρκας, Μώκος, Τσατούρας, Μπαλογιάννης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός (46' Κουβεντάρης), Στάθης (76' Ιωάννου), Βάντερσον (46' Ντάσιος), Πάντος (46' Κώτσιος), Βαρτζιώτης (60' Οικονόμου), Ανδράλας (46' Κεϊτά), Ιωάννου (46' Ντε Βισέντι), Νικολόπουλος (46' Γκέκας), Κυριάκος (46' Μπουχάν), Κουτσοσπύρος (46' Μπακαγιόκο), Τζάνης (46' Σιαλμάς).