Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Φιλικό ξεμούδιασμα














Φιλικό ξεμούδιασμα-δίτερμα με αντίπαλο την ομάδα Νέων περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του ΠΑΣ επικράτησε με 7-2 της β΄ ομάδας. Τα γκολ για το συγκρότημα του Στεφάν Ντεμόλ πέτυχαν οι Σιαλμάς (2), Κουτσοσπύρος, Κώτσιος, Μπακαγιόκο, Τζάνης (2). Για την ομάδα Νέων τα γκολ σημείωσαν οι Χισοτότσι και Γκέκας.

Το ευχάριστο νέο προκύπτει από την επάνοδο του Λάμπρου Βαγγελή στους αγωνιστικούς χώρους, αφού αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε πριν από ενάμιση μήνα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Πάντος, Κεϊτά, Ανδράλας, Μπουχάν, Σιαλμάς, Μπακαγιόκο, Ντε Βισέντι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Στάθης, Μιχαήλ, Βαρτζιώτης, Τζάνης, Σκούφαλης, Κυριάκος, Νικολόπουλος, Κουτσοσπύρος, Βαγγελής, Χαρίσης, Μπολώνης.

Νέοι ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς, Νάσιος, Βασιλειάδης, Θεοδωρής, Ντούγιας, Νασούλης, Ασωνίτης, Ιωάννου, Κοτζιάς Παπαδόπουλος, Νικολάου. Αγωνίστηκαν και οι: Κουβεντάρης, Βασιλείου, Τσιώστας, Οικονόμου, Γκέκας, Κολιός, Ζιώγος, Μπούγιας, Χισοτότσι, Διαμάντης, Τσουμάνης, Πεπές.

*Οι Σικαλιάς και Κουβεντάρης χρησιμοποιήθηκαν με την ομάδα Νέων για να έχουν περισσότερη πίεση.