Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Στην Αθήνα ο Φρέαν


Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σαντιάγκο Φρέαν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

"Όχι" σε Ηρακλή από το CAS


Σε ανακοίνωση της, η Σούπερ Λίγκα αναφέρει ότι απορρίφθηκε ως απαράδεκτο από το CAS το αίτημα του Ηρακλή για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας.

ΑΕΛ: «Διεκδικούμε απονομή δικαιοσύνης»


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Γιώργος Μανταίος, μιλώντας σχετικά με τις κινητοποιήσεις των οπαδών των «βυσσινί» διευκρίνισε ότι στην ομάδα του κάμπου περιμένουν απονομή δικαιοσύνης.

Την απόκτησή του Φλορίν Λόβιν ανακοίνωσε και επίσημα η Κέρκυρα


Τη φανέλα της Κέρκυρας θα φοράει και επίσημα από την προσεχή σεζόν και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Φλορίν Λόβιν.

Ώρα απολογίας για Ηλιούπολη και Εθνικό Αστέρα


Εξέλιξη που λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενη προέκυψε καθώς Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE & 2 κάλεσε σε απολογία την Τρίτη 19-7-2011 και ώρα 10.30 τους Γ. Τσακογιάννη, Ν. Χάλκο, Μ. Νικολόπουλο και την ΠΑΕ Ηλιούπολη και τον Νίκο Παντέλη και την ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των στημένων.

Tα καλά και τα στραβά (της μεταγραφής) του Βιτόλο


Η «τρύπα» που άφησε το «αντίο» του Ζιλμπέρτο Σίλβα έκλεισε και μάλιστα σχετικά γρήγορα μετά τη φυγή των Μάτος, Σισέ που άφησαν και έφεραν λεφτά στο ταμείο του Παναθηναϊκού. Εγινε, όμως, αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Η εξήγηση της NOVA για το Ραντ- Ολυμπιακός Βόλου


Τους λόγους που δεν θα μεταδώσει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Ραντ για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League εξηγεί με ανακοίνωσή της η NOVA.

Μηνύει τους πάντες ο Πλεξίδας - "Στημένο παιχνίδι κατά του ΑΟ Τρίκαλα"


Αποφασισμένος να προσφύγει όπου του δίνει ο νόμος το δικαίωμα είναι ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων έπειτα από την αποβολή του ΑΟΤ από το πρωτάθλημα.

Απαλλάχθηκε ο Κούγιας


Απαλλάχθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας ο οποίος είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 60.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις μήνες.

Ολυμπιακός Βόλου: Ραντεβού με την ιστορία


Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας του δίνει το απόγευμα της Πέμπτης (18:00) ο Ολυμπιακός Βόλου, που αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι τη Ραντ, στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Europa League.

Μένει ο Μπακαγιόκο στον ΠΑΣ


Μετά από νέες διαπραγματεύσεις ο Ιμπαχίμα Μπακαγιόκο θα ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Δευτέρα αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Αποβλήθηκαν τα Τρίκαλα


Με ομόφωνη απόφαση η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League και Football League 2 απέβαλε από το πρωτάθλημα της τρέχουσας περιόδου την ομάδα των Τρικάλων για την πλαστή εγγυητική επιστολή που κατέθεσε στην ΕΕΑ.

Απέσυρε την προσφυγή ο ΟΦΗ


Η ΠΑΕ ΟΦΗ το πρωί της Πέμπτης απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει στα πολιτικά δικαστήρια. Αρχίζουν οι επαφές για τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Την απόκτηση του Γιώργου Σικαλιά ανακοίνωσε η Παναχαϊκή


Τη φανέλα της Παναχαϊκής θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιώργος Σικαλιάς. Ο 25άχρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό, Κορωπί, Εθνικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Τσακογιάννης: «Δεν γνωρίζω τον Μαρινάκη»


Οποιαδήποτε σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αρνήθηκε ότι έχει ο άνθρωπος – κλειδί, όπως τον χαρακτηρίζουν στην Ευελπίδων, στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

Οι «τυχεροί» του στοιχήματος...


Στις 21 Φεβρουαρίου 2006 η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη προέβη σε μία εξαιρετικά σοβαρή αποκάλυψη που αφορούσε υπέρογκα κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα».

«Άκυρο» σε Μπέο για ΟΦΗ


Ο Λάμπρος Μάρης αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αρνήθηκε πρόταση του Αχιλλέα Μπέου για να αγοράσει τον ΟΦΗ.

Δεν ξέρει πού να καταθέσει τα συμβόλαια!

Ο Πιλάβιος τον προέτρεψε να τα καταθέσει στη Football League
Είναι τόσο αστεία η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης δεν ήξερε ποια διοργανώτρια αρχή έπρεπε να πιέσει για να καταθέσει τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που απέκτησε η ομάδα του την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.