Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Εισιτήρια στα σχολεία - αντιδράσεις για την ποινή


Επίσκεψη σε δημοτικά σχολεία των Ιωαννίνων πραγματοποίησε την Παρασκευή αντιπροσωπεία του ΠΑΣ.
Οι ποδοσφαιριστές Βαγγελής και Βαρτζιώτης έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους μικρούς μαθητές, στους οποίους μοίρασαν εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου (15.00, ΕΤ 3) με τον Αγροτικό Αστέρα. Εναντίον της ομάδας της Θεσσαλονίκης, οι πρωτοπόροι της Β' Εθνικής θα στερηθούν των υπηρεσιών του τιμωρημένου Ανδράλα.
Στην αποστολή ο Στεφάν Ντεμόλ συμπεριέλαβε τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Σικαλιά, Κηπουρό, Ντάσιο, Βάντερσον, Κώτσιο, Πάντο, Στάθη, Κεϊτά, Τζημόπουλο, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Μπουχάν, Κυριάκο, Βαγγελή, Σκούφαλη, Ντε Βινσέντι, Τζάνη, Φουρτάδο, Σιαλμά και Μπακαγιόκο.

Αντιδράσεις για την ποινή

Εύκολες αποστολές για πρωτοπόρους


Βατές αποστολές έχουν οι ομάδες που κατοικούν στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα στην 21η αγωνιστική της Β΄Εθνικής (Football League). Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας τον τίτλο του φαβορί, υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα, στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει το Σάββατο η αυλαία της αγωνιστικής.

Δεν κάνει πίσω ο Γιώργος Τσακογιάννης!


Με αφορμή τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής, κύριου Κούγια περί εξομάλυνσης της σχέσης μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηλιούπολη κ. Τσακογιάννη και του ιδίου, λόγω της μεταγραφής του Φούφουλα στην Παναχαϊκή, ο ιδιοκτήτης της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ, κ. Τσακογιάννης έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα


Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα (15:00 ΕΤ3)

Τιμές Εισιτηρίων 21ης αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι οι εξής:

Το ποινολόγιο της Football League για την 21η αγωνιστική


Δήλωση ΠΑΕ/ΤΑΠ για έκτιση ποινών των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Επιστολή Ριαβόγλου σε Πιλάβιο

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο απέστειλε ο Κώστας Ριαβόγλου. Ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα δε δίστασε να εκφράσει ανοικτά την καχυποψία του για τον ορισμό του διαιτητή Μαντάκη (Ημαθίας) στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λέγοντας ότι ο εν λόγω ρέφερι θα έπρεπε να είχε αποβληθεί από τους πίνακες της ΚΕΔ.
Αναλυτικά η επιστολή:

Αναστόπουλος: Το ματς με τον Ιωνικό είναι τελικός για εμάς


Ο Νίκος Αναστόπουλος χαρακτήρισε το ματς με τον Ιωνικό "τελικό" για τον ΟΦΗ, προκειμένου να μείνει ο σύλλογος στον στόχο της απευθείας ανόδου.

Τελικό χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ στην εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι οπωσδήποτε για να μείνει στον στόχο της απευθείας ανόδου.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στις μεταγραφές των Μπουλούτ και Γεωργίου, όσο και στην απόφαση της ένστασης του ΟΦΗ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα η οποία απορρίφθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος:

Μένει και επιμένει ο Παντελίδης!


Αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο του στον Εθνικό είναι ο Σάββας Παντελίδης. Ο έμπειρος τεχνικός ξέρει πως η ομάδα του αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, είδε τους παίκτες του να απέχουν από τις δύο τελευταίες προπονήσεις (την Τετάρτη πήγαν μόλις οκτώ), όμως δείχνει αποφασισμένος να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

"Κλειδί" στην έφεση η έλλειψη ομόφωνης απόφασης


Την Παρασκευή πιθανότατα καταθέτει την έφεση ο ΠΑΣ Γιάννινα για την πρωτόδικη απόφαση που τον υποχρεώνει να δώσει τους αγώνες με Βέροια και Καλλιθέα χωρίς θεατές και του επιβάλει πρόστιμο 105.000 ευρώ. "Κλειδί" για να απαλειφθούν οι δύο αγωνιστικές, οι οποίες είναι αποτέλεσμα της υποτροπής για την καθιστική διαμαρτυρία φιλάθλων έξω από το γήπεδο της Βέροιας και να μειωθεί το πρόστιμο-μαμούθ, είναι ασφαλώς η παραδοχή του ενός από τα τρία μέλη της επιτροπής ότι δεν υπάρχουν εκτεταμένα επεισόδια, αλλά μεμονωμένο συμβάν.

Θα φτάσει μέχρι το CAS ο ΟΦΗ


Η πρωτόδικη απόρριψη της ένστασης του ΟΦΗ κατά του κύρους του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ, έφερε τη συσπείρωση στο διοικητικό συμβούλιο της Ηρακλειώτικης ΠΑΕ.
Ενώ, λοιπόν, πριν από περίπου ένα μήνα, ο Νίκος Μαχλάς είχε δηλώσει ότι επρόκειτο να παραιτηθεί μαζί με το υπόλοιπο συμβούλιο, στη συνεδρίαση της Πέμπτης (3/2) αποφασίστηκε να παραμείνουν οι πάντες στο πόστο τους ως το τέλος της σεζόν.
Στην ίδια συνεδρίαση, συζητήθηκε και η έφεση που θα καταθέσει ο ΟΦΗ κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FootballLeague, επιμένοντας στην άποψη ότι το παιχνίδι των Ιωαννίνων έπρεπε να διακοπεί μετά τον τραυματισμό του Βεζυρίδη.
Μάλιστα, στο στρατόπεδο της Κρητικής ΠΑΕ, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφύγουν και στο CAS, σε περίπτωση που η ομάδα δεν δικαιωθεί ούτε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Συνεδρίασε  εκτάκτως το ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ: