Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Το πιο βρώμικο χτύπημα της χρονιάς!


Ακάθεκτοι ΠΑΣ και Τρίκαλα (+Video)


Με νίκες συνέχισαν οι ΠΑΣ Γιάννινα και Τρίκαλα. Έστω και δύσκολα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έκαμψε την ηρωική αντίσταση της Καλλιθέας και συνέχισε νικηφόρα την κούρσα προς τον τίτλο. Οι πρωτοπόροι επικράτησαν με 3-1 της Καλλιθέας, ενώ οι "κυανέρυθροι" συνέτριψαν με 4-0 την Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Εύκολα ο Λεβαδειακός (2-1 τον Εθνικό) και ο Αγροτικός Αστέρας (3-0 τον Διαγόρα)

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ


* Κεκλεισμένων των θυρών.

* Απόρθητο κάστρο είναι τα Γιάννενα για την Καλλιθέα. Σε επτά επισκέψεις της για το πρωτάθλημα η αθηναϊκή ομάδα έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες με απολογισμό τερμάτων 28-5.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ο Παναιτωλικός έχει πλησιάσει στους τρεις πόντους και οι Ηπειρώτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν την 1η θέση στην οποία βρίσκονται από την αρχή της σεζόν. Τη βοήθεια των οπαδών τους δεν θα την έχουν στο εντός έδρας ματς με τους ουραγούς, αφού θα εκτίσουν την ποινή των δύο αγωνιστικών, όμως δεν έχουν περιθώρια για απώλειες αν θέλουν να κρατήσουν τα κεκτημένα μέχρι το φινάλε.

Εκτίμηση αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


ΤΡΙΚΑΛΑ: Συγκάτοικο στην 4η θέση τον Διαγόρα έχουν οι Θεσσαλοί, όμως με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούν να μείνουν μόνοι. Εξάλλου, βρίσκονται σε διαμονιώδη φόρμα, κάτι που δείχνει η μία μόλις ήττα στα 13 τελευταία παιχνίδια.
Ο ΑΟΤ έχει μπει σε τροχιά πλέι οφ χάρη στην εντυπωσιακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και δεν έχει σκοπό να χάσει το εισιτήριο. Το απέδειξε αυτό και στο Ελληνικό, εκεί όπου οι «κυανέρυθροι» πήραν δίκαια το τρίποντο παρότι παρατάχθηκαν με απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Εκτίμηση αγώνα: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ



* Μόλις δύο φορές έχουν αναδειχτεί ισόπαλοι ο Λεβαδειακός και ο Εθνικός στα 11 τελευταία μεταξύ τους ματς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Η ήττα της Δόξας από τον ΟΦΗ δίνει τη δυνατότητα στους «πράσινους» να ξεφύγουν 10 πόντους από την 7η θέση. Ειδικά, μετά την εμφάνιση στην Κομοτηνή οι Βοιωτοί έχουν έναν επιπλέον λόγο να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.
Το αήττητο σερί των 10 αγωνιστικών διακόπηκε από τον Πανθρακικό, με τον Λεβαδειακό να απογοητεύει με την απόδοσή του. Ελπίδες για την απευθείας άνοδο δεν υπάρχουν, όμως οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Βούζα εύκολα ή δύσκολα στα πλέι οφ θα συμμετάσχουν. Για τον λόγο αυτό θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.