Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Η μάχη της… ανόδου


Με αφορμή τη χθεσινή (14/2) νίκη του ΟΦΗ στην έδρα του Διαγόρα, σας παρουσιάζουμε τις μάχες των πρωτοπόρων της Football League έως το τέλος της σεζόν, με φόντο την άνοδο.

Πρόγραμμα 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

H... φάβα της χρονιάς! (Video)


ANTE ΓΕΙΑ, Τhis is... Beos!


Ανακοίνωση... this is Beos από τον Ολυμπιακό Βόλου, που δίνει συνέχεια στην κόντρα με την Λάρισα με όσο πιο ακραίο τρόπο θα μπορούσε να το κάνει, χρησιμοποιώντας ειρωνείες και υπονοούμενα. Χαρακτηρίζει το γήπεδό της «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ», της εύχεται να επιστρέψει γρήγορα στην Σούπερ Λίγκα και κάνει λόγο για... πρόβατα!

Aναλυτικά, η νέα ανακοίνωση:

Κλήσεις σε απολογία στην Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη  17/02/2011 και ώρα 10:00 τις παρακάτω ΠΑΕ / ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:

Ο Κώτσιος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στον αγώνα με την Καλλιθέα


Στο εντός έδρας παιχνίδι που θα γίνει την 26η αγωνιστική με αντίπαλο την Καλλιθέα, αποφασίστηκε να απουσιάσει ο Ηλίας Κώτσιος. Ο έμπειρος αμυντικός στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Πιερικό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε στην εν λόγω αναμέτρηση να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.

Τακτικότερη επαφή με τα ΜΜΕ ζήτησε ο Ντεμόλ


Ένα κύκλο εβδομαδιαίων συνεντεύξεων ζητησε να έχει ο Στεφάν Ντεμόλ, καθώς η διαφαινόμενη άνοδος της ομάδας επιτάσσει να υπάρχει έγκυρη και σωστή πληροφόρηση των φιλάθλων και να αποφεύγονται κουβέντες "ρουφιάνων", όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Ντεμόλ ευχαρίστησε τον πρόεδρο Γ. Χριστοβασίλη και τον κ. Αγγελή που έχουν τηρήσει διακριτικότητα στα αποδυτήρια και φυσικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνέπεια στις πληρωμές. Επίσης αναφέρθηκε στους λόγους που κατά τη γνώμη του επηρέασαν την καλή εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς.