Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Εισαγγελική παρέμβαση για τα έκτροπα στους "Ζωσιμάδες"


Την παρέμβαση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Μανώλη Αντωνακάκη προκάλεσαν τα όσα κωμικοτραγικά διαδραματίστηκαν στο γήπεδο των Ζωσιμάδων το απόγευμα της Δευτέρας (10/1) στο ντέρμπι της Football League ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ.

Το καλύτερο γκολ του 2010 ανέδειξε η FIFA. Δείτε τι βίντεο


Καλύτερο γκολ για το 2010 ψηφίστηκε αυτό του Χαμίτ Αλτιντοπ στον αγώνα της Τουρκίας με τον Καζακστάν για τα προκριματικά του Euro 2010. Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής παρέλαβε το βραβείο του από τον τερματοφύλακα, Αντρέι Σιντέλνικοφ που είχε την ατυχία, ή την… τύχη αν θέλετε να πάρει μέρος στο ομορφότερο τέρμα της περσινής σεζόν!

«Οι προσευχές δεν έφταναν...»


Με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννενα, Πάρη Ανδράλα επικοινώνησε το gazzetta.gr, ο οποίος τόνισε πως ναι μεν η ομάδα του πέτυχε σπουδαία νίκη, η χαρά όμως μετριάστηκε από τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ.

FOOTBALL LEAGUE: κλήσεις σε απολογία για την Πέμπτη 13/1/2011


ΚΛΗΣΕΙΣ
     Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη  13/1/2011 και ώρα 10:00 τις παρακάτω ΠΑΕ / ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:

Ανακοίνωση της FOOTBALL LEAGUE για τα επεισόδια στα Γιάννενα


Η FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα φαινόμενα βίας από όπου και αν προέρχονται και τα οποία ακυρώνουν την όποια προσπάθεια καταβάλλεται από τη Διοργανώτρια Αρχή για την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων της και κυρίως για την εξάλειψη φαινομένων που αμαυρώνουν την εικόνα του ποδοσφαίρου μας.

Αντώνης Κουτάντος: «Ίσως να θρηνούσαμε θύματα…»


Σαφείς αιχμές κατά του διαιτητή Λαμπρόπουλου για την απόφασή του να συνεχιστεί ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ μετά από 55λεπτη διακοπή που ακολούθησε την εισβολή οπαδού και την επίθεση στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη άφησε το μέλος του κρητικού συλλόγου, Αντώνης Κουτάντος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

ΠΑΣ: Αποθεραπεία και προπόνηση


Στις εγκαταστάσεις στο ΠΕΑΚΙ, βρέθηκαν το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μαχλάς: Οργή και αηδία


Οργισμένος και αηδιασμένος από τα όσα συνέβησαν στα Γιάννενα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3, ενώ τόνισε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα παραμείνει ή όχι στην προεδρία του κρητικού συλλόγου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Συνέλαβαν τους σεκιουριτάδες


Στις συλλήψεις δύο ανθρώπων της ασφάλειας του γηπέδου των "Ζωσιμάδων" προχώρησε η αστυνομία με αφορμή τα επεισόδια στο ντέρμπι της Δευτέρας ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ.
Ο οπαδός που εισέβαλε στο γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα και χτύπησε τον Βεζυρίδη κυκλοφορεί ανενόχλητος όχι όμως και οι σεκιουριτάδες.

«Επρεπε να αποχωρήσει ο ΟΦΗ»


Να αποχωρήσει από το γήπεδο ο ΟΦΗ έπρεπε σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του Ερασιτέχνη Παναγιώτη Σπυριδάκη. 
«Μπορεί να μην τον άγγιξε τον Βεζυρίδη αλλά άμα είχε ένα μαχαίρι τι θα γινότανε;», διερωτήθηκε μέσω του Sentra 103,3.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αδειάζει το ρόστερ του ΠΑΣ


Στην πόρτα της εξόδου, προσωρινής ή μόνιμης, βρίσκονται εφτά ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Ντεμόλ στη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Η είδηση πέρασε στα «ψιλά» χθες, λόγω των γνωστών γεγονότων, ωστόσο είναι ουσιώδης, αφού έχει σημασία να διατηρηθεί το μικρό και ευέλικτο ρόστερ που δημιουργήθηκε με κόπο και οικονομικές «θυσίες» από τον κ. Χριστοβασίλη.

''Δεν τηρήθηκαν όσα προβλέπει ο ΚΑΠ'' λέει ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΟΦΗ


Ο δικηγόρος της ΠΑΕ OΦΗ, Ντίνος Μανταδάκης, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τα όσα συνέβησαν χθες στα Γιάννενα και για το που θα σταθεί ο ΟΦΗ στην ένσταση του.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΟΦΗ και μέλος του διοικητικού συμβουλείου της ΠΑΕ, Ντίνος Μανταδάκης, μίλησε στην εκπομπή "ανατροπή και πέναλτι" με τον Νίκο Μαρκάκη για το χθεσινό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ και για την ένσταση που θα κάνει ο ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Μανταδάκης :

Σκέφτεται να παραιτηθεί ο Μαχλάς!


Σοβαρά σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Νίκος Μαχλάς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM Κρήτης. Ο 37χρονος, πρώην ποδοσφαιριστής θέλει με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα της Κρήτης.

Χριστοβασίλης: «Δεν θα ξαναμπεί στο γήπεδο»!


Καταδίκασε την εισβολή του οπαδού του ΠΑΣ και την επίθεση στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 «Εμείς προσπαθήσαμε, κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Δεν θέλω να ρίξω το βάρος στην αστυνομία, η οποία έκανε ότι μπορούσε τις μέρες που η αποστολή του ΟΦΗ βρισκόταν στην πόλη. Έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες για τον εντοπισμό του. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην ξαναμπεί στο γήπεδο», τόνισε.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Σικαλιάς: «Ο Βεζυρίδης έκανε χειρονομίες»


Για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας των Ιωαννίνων Γιώργος Σικαλιάς στον «Sentra 103,3».

Αναλυτικά αναφέρθηκε:

Συνάντηση Φίλιου-Χριστοβασίλη για κοινή προσπάθεια για το νέο γήπεδο


Κοινή προσπάθεια, χωρίς...ανταγωνισμούς και διαφωνίες για το ποιος πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο, όπως συνέβη στο παρελθόν μεταξύ νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και δήμου Παμβώτιδας, θα επιδιωχθεί η παραχώρηση από το δημόσιο της έκτασης που απαιτείται για την κατασκευή γηπέδου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο παλιό αεροδρόμιο Κατσικά. Αυτό άλλωστε προβλέπεται και στην πρόταση του Ρυθμιστικού.

Τοπούζης: ''Βάση ΚΑΠ δεν μπορούσε να διακοπεί'' (Video)


Mετά το τέλος του αγώνα ο 4ος διαιτητής της αναμέτρησης κ.Τοπούζης είπε στον Νίκο Μαχλά ότι το παιχνίδι δεν διεκόπη βάση κανονισμών του ΚΑΠ.

Ο Νίκος Μαχλάς λίγο πριν η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρήσει από το γήπεδο ρώτησε τον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης κ. Τοπούζη γιατί το παιχνίδι δεν διεκόπη και εκείνος του είπε πως το παιχνίδι βάση ΚΑΠ  δεν μπορούσε να διακοπεί από την στιγμή που πήραμε τις εγγυήσεις ότι θα διεξαγόταν κανονικά το 2ο ημίχρονο

Το φύλλο αγώνα αναφέρει τα εξής: 

Μαχλάς: ''Θα χάναμε το δίκιο μας αν αποχωρούσαμε''


Ο Νίκος Μαχλάς τόνισε πως θα ήθελε να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει, όμως αν έπραττε έτσι η ομάδα θα έχανε το δίκιο της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Μαχλάς στον Athletic Radio 104,2:

Ντεμόλ: "Είμαι πολύ απογοητευμένος"


Απογοητευμένος τόσο από την εμφάνιση της ομάδας του, όσο και από όσα συνέβησαν στο γήπεδο, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο τεχνικός του ΠΑΣ Στεφάν Ντεμόλ.

Αναστόπουλος: "Δεν κρίθηκε τίποτα"


Παρά την ήττα, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους, τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.

Χριστοβασίλης: "Απλά ένα μεμονωμένο γεγονός"


Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης καταδίκασε την ενέργεια του οπαδού της ομάδας του, την οποία χαρακτήρισε ως ένα μεμονωμένο γεγονός.

Κουτάντος:''Θα καταθέσει ένσταση ο ΟΦΗ''


Με δηλώσεις o Aντώνης Κουτάντος τόνισε πως ο ΟΦΗ θα κάνει ένσταση μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννενα κατά του κύρους της διεξαγωγής του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Κουτάντου στον "Athletic Radio 104,2":