Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Σιαλμάς: "Νίκη και στο κύπελλο"












Πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Football League βάζοντας και αυτός το δικό του λιθαράκι στη νίκη της ομάδας επί του Πανθρακικού.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σιαλμά, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, σχολιάζοντας το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στο μεθαυριανό αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση Σερρών όσο και στο εκτός έδρας ματς της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Εθνικό.

Αρχικά, ο επιθετικός των "κυανόλευκων" τόνισε: "Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Αξίζαμε σε κάθε περίπτωση τους τρεις βαθμούς αφού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι. Ο Πανθρακικός σε όλο το ματς είχε μόνο δύο ευκαιρίες. Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη και πλέον προχωράμε μπροστά για το επόμενο παιχνίδι".

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σιαλμάς μίλησε για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση Σερρών στο πλαίσιο της β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος: "Θέλουμε την πρόκριση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει αποδείξει ότι είναι ομάδα που έχει καλή παράδοση στο Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην παρασυρθούμε επειδή ο αντίπαλος μας αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία".

Τέλος, για το ματς της ερχόμενης Δευτέρας με τον Εθνικό ο στράικερ του ΠΑΣ δήλωσε: "Θα πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά εμείς αν παρουσιαστούμε στον αγωνιστικό χώρο όπως πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".