Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

OΦΗ: Ξαφνικό πρόβλημα με Γιακούμπου


Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε για τον ΟΦΗ στην προπόνηση της Πέμπτης (25/11), όταν ο Σαϊμπου Γιακούμπου ένιωσε ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς.

Ο γκανέζος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ύστερα από εντολή του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος δεν θέλησε να ρισκάρει ενδεχόμενο τραυματισμό του Γιακούμπου.

Καμία ανησυχία για Φουρτάδο - Γλίτωσε τη θλάση ο Φουρτάδο


Μ' ένα μικρό σφίξιμο στον τετρακέφαλο αποχώρησε χθες από το γήπεδο της Κοζάνης ο Εμίλιο Φουρτάδο στο φιλικό που έδωσαν την Τετάρτη οι «κυανόλευκοι». Αρχικά του τοποθετήθηκε πάγος και σήμερα έγινε η εκτίμηση από το γιατρό της ομάδας, ο οποίος δεν διαπίστωσε κάτι σοβαρό. Ο «έγχρωμος» επιθετικός ευτυχώς αποσύρθηκε έγκαιρα από τον αγωνιστικό χώρο όταν ένιωσε το «τσίμπημα» στον τετρακέφαλο και δεν εξελίχθηκε η μικροενόχληση σε θλάση, διότι αν παρέμενε στο παιχνίδι και δεν έδινε σημασία, υπήρχε ο κίνδυνος αυτός. 

Διευθετούν τις διαφορές τους Κούγιας-Χριστοβασίλης μετά τις κερδισμένες δίκες


Ο κ. Κούγιας με εξώδικο που έκανε σήμερα Πέμπτη 25/11 προς τον κ. Χριστοβασίλη τον ενημερώνει να προσέλθει σε συμβολαιογράφο στις 30/11 προκειμένου να του παραδοθούν οι δικαστικές αποφάσεις και συμβιβασμοί, για τις οποίες κάναμε λόγο σε άλλο ρεπορτάζ, ούτως ώστε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να αποδεσμεύσει τη δόση των 300 χιλιάδων ευρώ του μηνός Οκτωβρίου.

Δεν προπονήθηκε ο Ρέγιες


Αν και στον Διαγόρα περίμεναν πως μερικές ημέρες ξεκούρασης θα αποδεικνύονταν ευεργετικές για την περίπτωση του Χοσέ Λουίς Ρέγιες, δεν επαληθεύθηκαν.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, με συνέπεια να μην καταφέρει να ακολουθήσει ούτε το πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης.
Η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Δευτέρας (6μ.μ) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 11 αγωνιστικής της Football League, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη και όλα θα εξαρτηθούν από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Μπελεβώνης: "Κλασική ομάδα Αναστόπουλου ο ΟΦΗ"


Για το επερχόμενο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΟΦΗ μίλησε ο Μάκης Μπελεβώνης . Ο αρχηγός του Παναιτωλικού μίλησε αρχικά για την εικόνα που παρουσιάζει το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου, ενώ αναφέρθηκε και στη «μάχη» της ανόδου:

Στο ματς με τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε ο Αναστόπουλος


Στο ματς με τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε ο Αναστόπουλος στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης
Στην δευτεριάτικη (29/11, 15:00GR) αναμέτρηση του ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό στάθηκε ο τεχνικός των κρητικών, Νίκος Αναστόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη που παραχώρησε στους εκπροσώπους του τύπου την Πέμπτη (25/11).

Τιμές εισιτηρίων 11ης αγων/κής στην F.L


Ανακοινώθηκαν από την λίγκα οι τιμές των εισιτηρίων στους αγώνες της Football League για την 11η αγωνιστική. Αναλυτικά οι αγώνες και οι τιμές των εισιτηρίων:

Οι κερδισμένες υποθέσεις Κούγια υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Δικαιώθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ο πρώην ιδιοκτήτης της κος. Αλέξιος Κούγιας στο CAS (Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο Γενεύης) για μια παλιά υπόθεση του ποδοσφαιριστή Derec De Camps που διεκδικούσε 200.000 ευρώ και σε πρώτο βαθμό του είχαν επιδικαστεί ερήμην της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 119.000 ευρώ. Με τελεσίδικη απόφασή του το CAS δικαίωσε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και απέρριψε το αίτημα του παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας, ο οποίος είχε ασκήσει έφεση πιστεύοντας ότι θα του επιδικαζόταν ολόκληρο το αρχικό ποσό.

ΟΦΗ: «Δεν ασχολούμαστε...»


Το απόλυτο νικών του ΟΦΗ αποτελεί πια ιστορία, αλλά το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είναι η μεγάλη ιστορία για τους Κρητικούς πλέον. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, ο πρωτοπόρος ΠΑΣ δοκιμάζεται στη Ρόδο και ο Νίκος Αναστόπουλος, μετρ της ψυχολογίας, αλλά και του πολέμου νεύρων, γνωρίζει ότι αν ο ΟΦΗ περάσει αλώβητος αυτόματα θα γίνει φαβορί για την απευθείας άνοδο.

Παναιτωλικός: «Θέλουμε τη νίκη»


Παροξυσμός επικρατεί στο Αγρίνιο για το σούπερ ντέρμπι κόντρα στον ΟΦΗ, καθώς οι οπαδοί του Παναιτωλικού κάνουν ό,τι δυνατόν για ένα εισιτήριο. Στο γήπεδο, όμως, θα υπάρχει και κόσμος του ΟΦΗ, αφού η ΠΑΕ συναίνεσε για 150 εισιτήρια.

Θετικές εντυπώσεις από τις «ρεζέρβες»


Μία ακόμα θετική εμφάνιση είχαν οι αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα που έδωσαν φιλικό παιχνίδι στην Κοζάνη με την ομώνυμη ομάδα της Football League 2. Τελικό σκορ 0-1 για την ομάδα του κ. Ντεμόλ με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Χρήστου Κουτσοσπύρου στο 22ο λεπτό.
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα είχε την ευκαιρία να δει κάποιους παίκτες που δεν αγωνίζονται συχνά στην ενδεκάδα, αλλά και τα συχνά φιλικά έχουν ως στόχο να τους κρατήσουν «ζεστούς» αφού δεν θα αργήσει η στιγμή που κάποιοι θα πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, ένεκα και του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος.

Οι διαιτητές με Διαγόρα


Ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος του συνδέσμου Δυτ. Αττικής ορίστηκε από την ΚΕΔ «άρχων» του αγώνα Διαγόρα Ρόδου-ΠΑΣ Γιάννινα, παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ-3. Οι βοηθοί του θα είναι οι Κων/νος Κουτσόγιαννος (Αθηνών) και Αθ. Τζωρτζάκος (Δυτ. Αττικής). Τέταρτος θα είναι ο Συμεών Κοσικίδης (Αθηνών) που ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης του ΠΑΣ με τον Ιωνικό την περασμένη Κυριακή και παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Μπισογιάννης (Μακεδονίας).

Ικανοποιημένοι οι απεσταλμένοι της ΓΓΑ από τα έργα στο «Ζωσιμάδες»


Στα Γιάννενα βρέθηκε την Τρίτη κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που αποτελούταν από 3 μηχανικούς και 2 γεωπόνους και είχαν ως αντικείμενο να εξετάσουν την ποιότητα των έργων που έγιναν με κονδύλια του ΟΠΑΠ, της Νομαρχίας Ιωαννίνων και της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και αν ανταποκρίνονται αυτά στο κοστολόγιο που παρουσιάστηκε. Εκ πρώτης άποψης οι άνθρωποι της ΓΓΑ αποφάνθηκαν θετικά για τα όσα είδαν και μάλιστα χαρακτήρισαν το καινούργιο στέγαστρο ως μία από τις 4-5 καλύτερες κατασκευές που έχουν γίνει σε τέτοιου είδους έργα!