Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Γκολ που χάρισαν πολλούς βαθμούς πέτυχε ο Σιαλμάς


Ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα στον β’ γύρο ανήκει ολοκληρωτικά στον Δημήτρη Σιαλμά, στον σκόρερ και του προχτεσινού νικηφόρου αγώνα 1-0 με τον Θρασύβουλο στα Γιάννινα.

Παραμένουν στον Διαγόρα Ταραχούλσκι, Ρέγες και Ζλάτκοβιτς παρά τις οφειλές της διοίκησης


Το σκέφτηκαν καλύτερα οι Μπάρτος Ταραχούλσκι, Χοσέ Λουίς Ρέγες, Νεμάνια Ζλάτκοβιτς και αποφάσισαν να παραμείνουν στον Διαγόρα.

Μικρή συμμετοχή στο «Γεντί Κουλέ»


Το φιλικό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ, για τη σωτηρία της ομάδας της Κρήτης, δεν είχε την ανταπόκριση που θα ήθελαν οι Κρητικοί.

Τεννές: «Δυο νίκες και τέλος»


Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές, μίλησε στον Sentra 103,3 για τη χθεσινή νίκη επί του Ιωνικού που έφερε τους Αγρινιώτες ένα βήμα πιο κοντά στην απευθείας άνοδο στην Superleague.
Ακόμα αναφέρθηκε στην «δίψα» του κόσμου της ομάδας για την άνοδο, για το πρόβλημα με την αδειοδότηση του ΟΦΗ, αλλά και στην ενίσχυση του Παναιτωλικού ειδικά στη γραμμή κρούσης.

Φιλικό ο ΠΑΣ με την Δόξα Κρανούλας


Φιλικό παιχνίδι με την Δόξα Κρανούλας θα δώσει την Μεγάλη Τετάρτη ο ΠΑΣ Γιάννινα. Από την Μεγάλη Πέμπτη αρχίζει η τετραήμερη άδεια των "κυανόλευκων".

Πλεξίδας: "Μείνανε στα λόγια"


Οι παίκτες των Τρικάλων δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και έμειναν στα λόγια, σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Βαγγέλη Πλεξίδα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο ΑΟΤ δεν θα έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση.

Μπαϊκαρά: "Δεν θα δυσκολευτούμε για την άνοδο"


Αισιόδοξος πως ο Παναιτωλικός δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει την άνοδο στην Superleague είναι ο Ντενίζ Μπαϊκαρά, ο οποίος θα ήθελε να παραμείνει κάτοικος Αγρινίου.

Διαγόρας: Φόβοι για νέες προσφυγές


Μετά τον Μαρσέλο Γκούτμαν και οι Μπάρτος Ταραχούλσκι, Χοσέ Ρέγιες και Νεμάγια Ζλάτκοβιτς σκέφτονται να αποχωρήσουν από τον Διαγόρα καταθέτοντας μάλιστα προσφυγές για τα δεδουλευμένα τους.

Εθνικός-Πανθρακικός 1-2 (+Video)


Ο Πανθρακικός πέρασε από το γήπεδο του Ελληνικού επικρατώντας με 2-1 του Εθνικού και πήρε ένα σημαντικό "τρίποντο" στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον ο Εθνικός.

Παναιτωλικός-Ιωνικός 4-0 (+Video)


Καταιγιστικός ήταν ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ιωνικό τον οποίο συνέτριψε με 4-0 για την 31η αγωνιστική της Football League, αυξάνοντας πάλι την διαφορά από τον ΟΦΗ στους τέσσερις βαθμούς.