Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Πρόγραμμα 27ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE



 Το αναλυτικό πρόγραμμα της 27ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

Ορισμός διαιτητών της Football League για την 27η αγωνιστική (19, 20 & 21/3/2011)


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League της 27ης αγωνιστικής στις 19, 20 & 21/3/2011.

ΠΑΣ: Επένδυση μαμούθ, ύψους 87 εκατ. ευρώ!


Αν όλα πάνε κατ' ευχή, το πολύ σε τρία χρόνια από σήμερα θα γίνει πραγματικότητα το όνειρο όλων των φίλων του ΠΑΣ για ανέγερση νέου γηπέδου για τον "Αγιαξ" της Ηπείρου χωρητικότητας 20 χιλιάδων θεατών.

Καλλιθέα: Σκάνδαλα και καταγγελίες


Για σκάνδαλα στα γήπεδα της Football League, φέρνοντας και παραδείγματα, κάνει λόγο η ΠΑΕ Καλλιθέας που με ανακοίνωση του προέδρου της, Νίκου Σαλευρή προειδοποιεί πως θα προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέας:

Λεβαδειακός: Παπακώστας ο αντικαταστάτης


Ο Γιάννης Παπακώστας είναι ο αντικαταστάτης του Βασίλη Βούζα στην τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού, με τον 42χρονο προπονητή να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών με τους Βοιωτούς.

Στις 26 Μαρτίου το ντέρμπι ΟΦΗ-Παναιτωλικός


Το Σάββατο 26 Μαρτίου ορίστηκε να γίνει το ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό.

Διαιτητές Super League και στα φετινά play off της Β' Εθνικής


Oπως συνέβη και πέρσι, στους αγώνες των play off και play out της Football League θα σφυρίξουν διαιτητές της παραπάνω κατηγορίας, δηλαδή της Super League. Επιπλέον, αξιολογημένοι διαιτητές θα διευθύνουν τους αγώνες των τριών τελευταίων αγωνιστικών, που πιθανότατα θα έχουν κοινή ώρα έναρξης. Αυτά αποφασίστηκαν κατά τη συνεδρίαση της διοργανώτριας, το απόγευμα της Τρίτης, όπου βασικό θέμα ήταν η αδειοδότηση.

Ελλάδα, ψάξου...


Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Κασέτες με φωνές παραγόντων, μηνύσεις και αγωγές εκατέρωθεν, καταγγελίες για μαύρο χρήμα από το στοίχημα, απαξίωση της Σούπερ Λίγκας από την Πολιτεία, μηνύσεις και αγωγές σε ΜΜΕ, εξώδικα σε ενημερωτικά μέσα από παράγοντες και δικηγόρους. Πεζοδρομιακές εκφράσεις που δεν διδάσκουν... ήθη και αρχές. Και από μπάλα; Υπό το μηδέν. Αυτό είναι το παζλ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κούγιας: “Αν μου συμβεί κάτι, ο Μπέος θα είναι από πίσω”


Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο “Mega” για το θέμα των ημερών και αποκάλυψε ότι εκείνος και η οικογένειά του δέχεται απειλές, ενώ δηλώνει πως αν συμβεί κάτι εκείνος που θα κρύβεται από πίσω θα είναι ο Αχιλλέας Μπέος.

Football League: Κλήσεις σε απολογία


      Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη  17/03/2011 και ώρα 10:00 τις παρακάτω ΠΑΕ / ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:

Εξαιρέσεις Αγώνων



Η FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2  απέστειλε προς την ΟΠΑΠ Α.Ε., το παρακάτω έγγραφο:

Ο Δήμος Ιωαννιτών ζητά να περιέλθουν σ' αυτόν τα γήπεδα


Το Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ανατολής, το αθλητικό κέντρο της Λινοπούλας και το εθνικό στάδιο «Ζωσιμάδες» ζητάει από την πολιτεία ο δήμος Ιωαννιτών, σύμφωνα και με τις επιταγές του σχεδίου «Καλλικράτης».