Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Πιστός στρατιώτης... Ντάσιος


Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ παραχώρησε ο αρχηγός του ΠΑΣ, Γιώργος Ντάσιος, όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει για πάντα στην ομάδα της καρδιάς του.

Για τη σεζόν που πέρασε: "Με το έμψυχο υλικό που είχε η ομάδα πιστεύαμε ότι η παραμονή στη Super League θα ήταν εύκολη υπόθεση. Το πιστεύαμε όλοι μας. Ωστόσο κάποιες συγκυρίες που παρουσιάστηκαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μας οδήγησαν εκτός στόχου. Είμαστε φυσικά όλοι πικραμένοι από αυτή την εξέλιξη, όμως η ζωή προχωράει μπροστά και εμείς από την πλευρά μας αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε".

Για τις βλέψεις και τους στόχους που έχει ο ίδιος όσο και η ομάδα για τη νέα χρονιά:"Εγώ προσωπικά έχω συμφωνήσει με την ομάδα να παραμείνω. Είμαι ικανοποιημένος από την πρόταση που μου έγινε και πιστεύω ότι με σωστές κινήσεις που θα κάνει ο πρόεδρος δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα για το νέο πρωτάθλημα. Θα είμαστε πανέτοιμοι για να επιστρέψουμε και πάλι στη μεγάλη κατηγορία, όπου εκεί φυσικά αξίζει να βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα".

Για το ποιοι λόγοι τον οδήγησαν στο να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του:"Σκέφτηκα με τη λογική και το συναίσθημα. Αγαπάω τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρόλο που δέχθηκα προτάσεις από αρκετές ομάδες, μετά από τόσα χρόνια νιώθω υπηρέτης και πιστός στρατιώτης αυτής της ομάδας. Οι συγκεκριμένοι λόγοι που ανέφερα είναι αρκετοί και με οδήγησαν στο να ανανεώσω την συνεργασία μου με την ομάδα. Ευχή μου είναι να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΣ και να μη φύγω ποτέ από το σύλλογο".

Η άποψή του για τον κ. Ντεμόλ: "Δείχνει ένας προπονητής που έχει φιλοδοξίες, είναι εργατικός και έχει σχέδια για το μέλλον. Είναι θετικό επίσης ότι θα δώσει βάρος και στις μικρές ηλικίες αφού η περιοχή διαθέτει ουκ ολίγα ταλέντα. Πιστεύω ότι ο κ. Ντεμόλ έρχεται στον ΠΑΣ για να αποδείξει πολλά πράγματα και θεωρώ ότι με λίγες προσθήκες που θέλουμε στην ομάδα θα τα πάμε πολύ καλά".

Για το αν στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει κάποια στιγμή ενδεχόμενη κλήση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: "Πιστεύω ότι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα. Είναι ένα όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί αν και είναι λίγο δύσκολο. Βλέπουμε ότι οι περισσότερες κλήσεις παικτών στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες".

Για την προσπάθεια που ξεκινάει η Εθνική ομάδα σε λίγες ημέρες στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής: "Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας και στην προσπάθεια που θα κάνει ώστε να διακριθεί στο Μουντιάλ. Ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί μεγάλη τιμή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στη διοργάνωση".

Τέλος, για το πoιο είναι το μήνυμα που θέλει να δώσει στο φίλαθλο κόσμο των Ιωαννίνων για τη σεζόν που θα έρθει: "Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος είναι πικραμένος μετά τον υποβιβασμό. Ωστόσο τον θέλουμε κοντά μας και στα δύσκολα. Έρχεται φρέσκο αίμα στην ομάδα και θέλουμε να κάνουμε νέα αρχή. Ο κόσμος πρέπει να είναι στο πλευρό μας, γιατί από αυτόν παίρνουμε τη μεγαλύτερη δύναμη και μας δίνει ώθηση για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι".

Ντεμόλ: "Στόχος η άνοδος"







H άμεση επιστροφή στη Superleague είναι ο στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με το νέο τεχνικό των Ηπειρωτών, Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει πολύ για να πετύχει στον "Άγιαξ" της Ηπείρου την άνοδο.

Στις πρώτες του δηλώσεις για λογαρισμό του επίσημου site της ΠΑΕ, τόνισε: "Ο πρώτος μου στόχος είναι η άνοδος και μέσα από αυτόν θα δουλέψουμε και με τους νέους. Δεν έχω πρόβλημα με τους νεαρούς. Θα δουλέψω μαζί τους όσο είναι δυνατόν και θα τους προετοιμάσω ώστε να είναι έτοιμοι για την ομάδα", είπε αρχικά ο Ντεμόλ και στη συνέχεια τόνισε:

"Αν επιτύχουμε να προωθήσουμε και έναν δυο θα είναι μεγάλη επιτυχία. Μην περιμένετε όμως να αποτελείται η μισή ομάδα από νέους, γιατί δεν είναι αυτός ο στόχος". Παράλληλα, ο Βέλγος τεχνικός ανέφερε ότι δεν θα ανεχτεί …προβλήματα από τους ποδοσφαιριστές του: "Αν υπάρξει πρόβλημα με κάποιον ποδοσφαιριστή, θα τον πάνε αμέσως στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων για να φύγει".

Συγγνώμη από Αστέρα Τρίπολης

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, δια του Γιώργου Μποροβήλου, απέστειλε επιστολή προς τον ΠΑΣ Γιάννινα για το θέμα της μεταγραφής του Ηλία Μιχαλόπουλου, ζητώντας συγγνώμη και ρίχνοντας το φταίξιμο στον παίκτη και το μάνατζέρ του. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΣ έχει καταγγείλει τον Αστέρα στη Superleague και την ΕΠΟ, καθώς πλησίασε τον παίκτη χωρίς αυτός να είναι ελεύθερος.

Εξώδικο Κούγια σε Χριστοβασίλη

Το σήριαλ με τις συχνές επανεμφανίσεις του Αλέξη Κούγια στην επικαιρότητα του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται. Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ απέστειλε εξώδικο στον κ. Χριστοβασίλη προκειμένου να του καταθέσει εντός 48 ωρών τις εγγυητικές επιστολές για το υπόλοιπο του ποσού που του οφείλεται από την αγορά της ΠΑΕ, ειδάλλως ο κ. Κούγιας απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα και την κατάθεση καταγγελίας στην ΕΠΟ (τμήμα αδειοδοτήσεων) και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο κ. Χριστοβασίλης δε θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο και ζήτησε να μην ασχολείται κανείς με το θέμα, δείχνοντας ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Ίσως η επανεμφάνιση Κούγια αυτή τη φορά να συνδέεται με τον Πάγκαλο του Πλατανιά Χανίων, ο οποίος είναι στόχος της Παναχαϊκής και στη διεκδίκησή του έχει μπει και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Πολλά τα θα!!!!

Θα γίνουν μεταγραφές ουσίας????????
Θα αλλάξει ο αγωνιστικός χώρος των Ζωσιμάδων???????
Θα φτιαχτούν οι βοηθητικοί χώροι στο πανηπειρωτικό???????
Θα ηρεμήσουμε τον Κούγια????????
Θα δοθούν εισιτήρια διαρκείας στο πάνω πέταλο??????

Πότε θα γίνουν όλα αυτά??????


Έχω πληροφορίες για το νέο προπονητή του ΠΑΣ.
Δουλευταράς!!!!!.
Του αρέσει η επιθετική λειτουργία της ομάδας.
Έχει πάντα καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές.
Δεν του αρέσουν τα "χαρτάκια" των manager και των προέδρων (βλέπε Μητρόπουλος).


Σχολιανός