Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Συνέντευξη τύπου αγώνα Λεβαδειακόυ – ΠΑΣ Γιάννινα


Στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Στεφάν Ντεμόλ τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ ο προπονητής του Λεβαδειακού Βασίλης Βούζας σημείωσε ότι αυτή η νίκη δίνει ελπίδες στην ομάδα του για τη συνέχεια.

''Κόλλησαν'' στο χιόνι ΟΦΗ και Αναστόπουλος


Επώδυνη ήττα από τον... ανύπαρκτο Εθνικό γνώρισε ο ΟΦΗ με 1-0. Από το 40' έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπούρμπου πραγματοποιώντας πολύ άσχημη εμφάνιση, ειδικά στο 2ο ημίχρονο.

Ξαφνικός θάνατος στο 92΄ για τον ΠΑΣ (+video)


Ο Λεβαδειακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Football League, αφού επικράτησε του ΠΑΣ με 1-0, με γκολ του Μπάρκογλου στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ενα... καυτό Σάββατο

Ταραλίδης και Μπακαγιόκο θα μονομαχήσουν και σήμερα στο στάδιο της Λιβαδειάς
 
Ο υδράργυρος έχει αρχίσει από χθες να παίρνει την κατηφόρα, ένα πέπλο παγωνιάς καλύπτει τη χώρα απ' άκρη σ' άκρη, αλλά στον κόσμο της Football League το θερμόμετρο παραμένει στο «κόκκινο»!
Και πώς να μην είναι έτσι τα πράγματα όταν στο σημερινό πρώτο πιάτο της 13ης αγωνιστικής δύο εκ των τεσσάρων αγώνων έχουν χαρακτήρα ντέρμπι και τα αποτελέσματά τους δύναται να αλλάξουν συσχετισμούς και δεδομένα.

ΠΑΣ: Πληρώνει Κούγια και κάνει μεταγραφές

Κανονικά θα πληρώσει τη χρωστούμενη δόση προς τον Αλέξη Κούγια ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ώστε να διευθετηθεί εν τη γενέσει του το θέμα με την απαγόρευση μεταγραφής ή πώλησης ποδοσφαιριστή τον Γενάρη.

Ο ΠΑΣ πάει για το μεγάλο "χτύπημα" μέσα στη Λειβαδιά


Αποφασισμένος για τη νίκη ο θρυλικός ΠΑΣ θα παραταχτεί σήμερα στη Λειβαδιά, καθώς στις 3 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει τον πάντα υπολογίσιμο και φιλόδοξο Λεβαδειακό.
Η αναμέτρηση αυτή θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ3. Είναι το πρώτο από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια, αφού αμέσως μετά ακολουθεί το παιχνίδι στη Φυλή με το Θρασύβουλο, που θα γίνει την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου. Αρκετοί φίλαθλοι από τα Γιάννινα και την Αθήνα, δεν ήθελαν να μείνουν στον καναπέ του σπιτιού τους βλέποντας από εκεί το παιχνίδι αλλά να ταξιδέψουν στη Λειβαδιά για να συμπαρασταθούν στους παίκτες του Στεφάν Ντεμόλ, αλλά δυστυχώς ο Λεβαδειακός δεν έδωσε εισιτήρια. Οι κυανόλευκοι θα κληθούν σήμερα να δείξουν χαρακτήρα ομάδας και ότι έχουν την ποιότητα και το ειδικό βάρος να αντέξουν στα δύσκολα.

Εκτίμηση αγώνα : ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Το απόρθητο κάστρο της Λιβαδειάς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ετοιμοι για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι στη φετινή σεζόν είναι οι Βοιωτοί. Η ομάδα της Λιβαδειάς μετρά 4 νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς, έχει συνέλθει από την κρίση των πρώτων αγωνιστικών και έχει μπει σε τροχιά πλέι οφ. Πιθανή νίκη, λοιπόν, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει πολλά οφέλη.
Οι «πράσινοι» την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν άνετα του Πιερικού, εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη της έδρας τους. Εδειξαν ότι έχουν βρει τα πατήματά τους και παρότι η ομάδα της Κατερίνης μείωσε σε 2-1 ο Λεβαδειακός δεν κινδύνευσε. Σκόραρε και τρίτο γκολ και συνέχισε την αναρρίχησή του.

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΦΗ


ΕΘΝΙΚΟΣ: Ακριβώς πριν από δύο μήνες η πειραϊκή ομάδα πανηγύριζε την τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Καλλιθέα.Πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και οφείλει να κάνει την έκπληξη κόντρα στον ΟΦΗ για να ξεφύγει από την τελευταία θέση.
Οι «κυανόλευκοι γνώρισαν την ήττα από τον Εθνικό Αστέρα και εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία. Ηταν η πρώτη με τον Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία έπειτα από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Αυτή τη φορά το τρίποντο στον αγώνα με τον ΟΦΗ είναι μονόδρομος, αφού οι Πειραιώτες θεωρούνται ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον απευθείας υποβιβασμό. Θετικό για τους ίδιους το γεγονός ότι επιστρέφουν στη φυσική τους έδρα έπειτα από δύο παιχνίδια στο γήπεδο του Αιγάλεω.

Σκέψεις για αναβολή της εμβόλιμης 14ης αγωνιστικής


Η πανελλαδική απεργία που έχει κηρυχθεί από τα εργατικά συνδικάτα για τις 15 Δεκεμβρίου δεν αποκλείεται να επηρεάσει τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Η «μάχη» της Λιβαδειάς!


Το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτό που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον από τις αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής. Παράλληλα σημαντικό παιχνίδι θα γίνει και στη Ρόδο, όπου ο Διαγόρας υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτας, στο ντεμπούτο του Νίκου Κεχαγιά στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Επικίνδυνη έξοδο έχει το πρόγραμμα και για τον ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Εθνικό, ο οποίος αν και τελευταίος στη βαθμολογία, με τον Σάββα Παντελίδη δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

FOOTBALL LEAGUE - Δύσκολη έξοδος για ΠΑΣ


Σε δύο «δόσεις» διεξάγεται η 13η αγωνιστική της Football League. Η αυλαία ανοίγει σήμερα Σάββατο, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννινα να καλείται να περάσει αλώβητος από την έδρα του -ανεβασμένου το τελευταίο διάστημα- Λεβαδειακού, προκειμένου να μείνει μόνος στο… ρετιρέ της βαθμολογίας.

Τρίκαλα: Πλεξίδας - Μεταγραφές ουσίας


Στην αποκάλυψη ότι η διοίκηση των Τρικάλων θα προχωρήσει σε μεταγραφές ουσίας στην περίοδο του Ιανουαρίου, προέβη ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΤ, Βαγγέλης Πλεξίδας μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στον "Ράδιο Πρωινός 105,3".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Πλεξίδας: