Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Βαζάκας: "Πιστεύω σε αυτή την ομάδα" – Αιχμές για όσα έγιναν στα Γιάννενα.


Για το πρόβλημα που έχει ο ΑΟΤ στο σκοράρισμα, στο ματς με την Βέροια και τις μεταγραφές μίλησε ο τεχνικός των Τρικάλων Γιώργος Βαζάκας
 Είναι γεγονός πως ο ΑΟ Τρίκαλα έχει ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα, ωστόσο ο Γιώργος Βαζάκας πιστεύει πως θα λυθεί εκ των έσω.
 Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε την Τετάρτη στον ραδιοφωνικό σταθμό "FM 100", για την ομάδα του, για τον αγώνα με την Βέροια, τις μεταγραφές, ενώ ζήτησε και την στήριξη του κόσμου για την δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο κ. Βαζάκας στον "FM 100":

Ποιοι διαιτητές θα σφυρίξουν στην 13η αγωνιστική της Football League


Την αναμέτρηση της Λιβαδειάς, μεταξύ του τοπικού Λεβαδειακού και του ΠΑΣ Γιάννινα θα διευθύνει ο Καλογερόπουλος (Αθηνών), ενώ στο Αγρίνιο στον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Πανθρακικό διαιτητής θα είναι ο Μανιάτης (Αρκαδίας).

Τρίκαλα: Χωρίς κόσμο στην Καρδίτσα


Xωρίς οπαδούς των Τρικάλων θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον ΑΟ Τρίκαλα, για την 14η αγωνιστική της Football League.

Βέροια : Αποχώρηση παικτών και μεταγραφές


Ο νέος προπονητής της Βέροιας, Σούλης Παπαδόπουλος, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, προανήγγειλε την αποχώρηση περίπου δέκα παικτών από την ομάδα ενώ ξεκαθάρισε τους στόχους της «βασίλισσας».

Επιστροφή στις προπονήσεις - Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Λεβαδειακό


Ύστερα από μια ημέρα ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Η προπόνηση διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ και περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και ταχύτητες. Αύριο θα γίνει ακόμα μια προπόνηση, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ένα χαλάρωμα και στην συνέχεια η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει με προορισμό την Λιβαδειά.

Πρόγραμμα 13ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 13ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

Από την ΕΤ-3 ο αγώνας Λεβαδειακού-ΠΑΣ Γιάννινα


Το τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης ανακοίνωσε στο πρόγραμμα του ερχόμενου Σαββάτου τη μετάδοση της αναμέτρησης Λεβαδειακού-ΠΑΣ Γιάννινα για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, από το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, Σάββατο 11/12/2010, και ώρα:15:00, ένα ματς που είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για τους στόχους και των δύο ομάδων.

Προς ανανέωση φαίνεται να οδεύουν ΠΑΣ Γιάννινα και Στέφαν Ντεμόλ


Προς ανανέωση φαίνεται να οδεύουν ΠΑΣ Γιάννινα και Στέφαν Ντεμόλ καθώς οι δυο πλευρές να συμφώνησαν σε όλα. Η επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2013 αναμένεται να επισημοποιηθεί στο τέλος του μήνα. 

Λεβαδειακός: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία ενόψει ΠΑΣ


Ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης (7/12) η προετοιμασία του Λεβαδειακού ενόψει του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου (11/12, 15:00GR) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα δικαστήρια βρέθηκαν χθες Κούγιας και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


«Ραντεβού» στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών είχαν χθες Κούγιας και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το γνωστό πλέον θέμα της μη καταβολής όλου του οφειλόμενου ποσού από τον κ. Χριστοβασίλη για την αγορά της ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ενδέχεται σήμερα που θα κοινοποιηθεί επίσημα η απόφαση του δικαστηρίου να υπάρχει προσωρινή διαταγή μη μεταβολής των περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι την κανονική εκδίκαση της υπόθεσης που είναι προγραμματισμένη σ' ένα μήνα.

Πρώτευσαν αθλητές και αθλήτριες του Σπάρτακου


Με ανακοίνωσή του ο «Σπάρτακος» Ιωαννίνων αναφέρει τις επιτυχίες των αθλητών του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών που έγινε στο Λιτόχωρο, αλλά φέρνει στην επιφάνεια και ένα άλλο σοβαρό θέμα.