Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Το "ξέσπασμα" του Μαχλά – Οι αποδείξεις της φούσκας (+Video)


Η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Μαχλά με τον Θεόφιλο Φαγαδάκη εξελίχθηκε σε παρωδία, με τον Νίκο Μαχλά να "ξεσπά" κατά του ενδιαφερόμενου επενδυτή της ΠΑΕ ΟΦΗ.

"Stop" στους φίλους του ΟΦΗ


Η ΠΑΕ Ηλιούπολη με ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε πως δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του ΟΦΗ, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα των δύο ομάδων.

Σαλευρής: "Είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε"


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής παρέθεσε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στο θέμα με τα δελτία των παικτών του Ιωνικού και του Εθνικού, τονίζοντας πως στο τέλος η ομάδα του "Ελ Πάσο" θα δικαιωθεί.

Πρόγραμμα 31ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 31ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

ΠΑΣ: Ετοιμάζει μεταγραφικό σαφάρι ο Ντεμόλ, ανανεώνει ο Μπακαγιόκο


Ταξίδια σε Πορτογαλία, Γαλλία και Βέλγιο ετοιμάζει ο Στεφάν Ντεμόλ προκειμένου να τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΣ ενόψει του καλοκαιριού.

Οσμή σκανδάλου στην ΕΠΟ με τα δελτία!


Οσμή σκανδάλου αναδύεται από την υπόθεση με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, που σύμφωνα με τις καταγγελίες της Καλλιθέας προσκόμισαν ο Ιωνικός και ο Εθνικός προκειμένου να κάνουν μεταγραφές τον περασμένο Ιανουάριο.

Ζήτησαν παρέμβαση εισαγγελέα για τη ΓΓΑ!


Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προσέφυγαν, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για να του καταθέσουν το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, που εκδόθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο