Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Άγριο ξύλο στην Πάτρα χωρίς... Κούγια! (+Video)


Μπουνιές και κλωτσιές ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές έπεσαν στην Πάτρα στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ίκαρος Πετρωτού-ΠΑΤΡΑΙ. Μάλιστα, είχαμε και δύο τραυματίες που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο. Δείτε το video.

Φιλικό με ΠΑΣ Πρέβεζα την Τετάρτη


Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Πρέβεζα (15:30), στο  Εθνικό Στάδιο "Αθανασία Τσουμελέκα"  θα δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα την προσεχή Τετάρτη.

Εκτίμησης αγώνα: ΟΦΗ – ΙΩΝΙΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Ιωνικός – ΟΦΗ 1-2

* ΟΦΗ και Ιωνικός δεν έχουν αναδειχτεί ποτέ ισόπαλοι στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί έχουν πανηγυρίσει 16 νίκες σε 20 ματς εντός έδρας.
ΟΦΗ: Το νέο ξεκίνημα έγινε στο Ελ Πάσο και η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να δώσει συνέχεια στην ανοδική της πορεία. Είναι το φαβορί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή για να μην πέσει θύμα έκπληξης.

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Διαγόρας – Εθνικός Αστέρας 1-0

* Ο Εθνικός Αστέρας δεν έχει χάσει ούτε βαθμό σε τρεις αγώνες στην Καισαριανή απέναντι στον Διαγόρα.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Την ευκαιρία να αναρριχηθούν στη 10η θέση της βαθμολογίας έχουν οι «ερυθρόλευκοι». Η ομάδα της Καισαριανής αγνοεί το τρίποντο εδώ και έξι αγωνιστικές, όμως τα μέλη της θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να διακόψουν το σερί αυτό και να ξεφύγουν από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ.

Εθν. Αστέρας-Διαγόρας: Ξέρουν καλά ο ένας τον άλλον


Απέξω κι ανακατωτά γνωρίζονται ο Εθνικός Αστέρας και ο Διαγόρας, οι οποίοι κοντράρονται σήμερα για τέταρτη φορά φέτος, καθώς μεσολάβησαν και οι αγώνες Κυπέλλου.

ΟΦΗ-Ιωνικός: Μονόδρομος η νίκη


Οι νίκες των δύο πρωτοπόρων ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικού, αλλά και το διπλό του Λεβαδειακού στη Φυλή αύξησαν την πίεση για τον ΟΦΗ και μεγιστοποίησαν την αναγκαιότητα κατάκτησης της νίκης στο σημερινό ματς με τον Ιωνικό.

"Δε μιλάω μετά από τσόντες..."


Επική ατάκα λεχθείσα από έναν επικό «παράγοντα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος ακούει στο όνομα Αχιλλέας Μπέος….
Ο συγκεκριμένος κύριος ο οποίος θεωρεί εαυτόν παράγοντα, ενεργό υποκείμενο του σύγχρονου ποδοσφαίρου ( και καλώς πράττει καθώς η πολιτεία και οι εν γένει αρμόδιοι αθλητικοί φορείς δεν έχουν μεριμνήσει να του αφαιρέσουν αυτό το δικαίωμα ως όφειλαν κατά δέσμια αρμοδιότητα) μετά το θρίαμβο της ομάδας του Βόλου με 4-0 επί μιας αξιολύπητης ΑΕΚ προέβη σε δηλώσεις απείρου κάλλους όπως η ανωτέρω.