Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Φεύγουν από τον ΠΑΣ οι Μπακαγιόκο, Σιαλμάς;


Ο διακαής πόθος των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα είναι η παραμονή τωνΙμπραχίμα Μπακαγιόκο και Δημήτρη Σιαλμά και μάλιστα τους έχει ήδη γίνει πρόταση ανανέωσης.

Την Πέμπτη οι αποφάσεις για ΟΦΗ και Τρίκαλα!


Εσπευσμένα θα πραγματοποιηθούν οι εκδικάσεις του ΑΟ Τρίκαλα και του ΟΦΗ καθώς στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν βγαίνουν οι μέρες για την έξτρα διαδικασία του πρωταθλήματος της Football League.

ΟΦΗ: «Επανεξετάστε τον φάκελo»


Η συνάντηση με τον ίδιο τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιο και το αίτημα της εκ νέου εξέτασης του φακέλου της ΠΑΕ ΟΦΗ αποτελούν τις ναυαρχίδες των πρωτοβουλιών των Κρητικών, πλην όμως μέχρι χθες δεν είχαν βρει ανταπόκριση.

Στο «περίμενε» έχουν τον ΠΑΣ Σιαλμάς και «Μπάκα»


«Σκληρό παζάρι» μέχρι να πουν το «ναι» θα γίνει με τους δύο εναπομείναντες επιθετικούς του ΠΑΣ Γιάννινα, Σιαλμά και Μπακαγιόκο. Ο Σιαλμάς έχει πρόταση από κάποια από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες με τις φήμες να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Άρη, ενώ ο Μπακαγιόκο θέλει σταθερά ένα υψηλό συμβόλαιο, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, να του έχει κάνει πρόταση μείωσης αποδοχών (φημολογείται ποσοστό της τάξης του -35%), θεωρώντας ότι τα 280.000 που πήρε φέτος ήταν εξωπραγματικά για τη Β' Εθνική. Αν ο Ιβοριανός δεν βρει ομάδα με τα λεφτά που έπαιρνε φέτος στον ΠΑΣ, τότε θα αναγκαστεί να πει το «ναι» εντός των επόμενων 10 ημερών το πολύ, βάσει της διορίας που το δόθηκε χθες από τον κ. Χριστοβασίλη.

Προς υποβιβασμό Ιωνικός και Εθνικός


Κατηγορούμενοι για διαστρέβλωση αγώνα και δυσφήμηση του αθλήματος, απολογούνται την προσεχή Πέμπτη στην πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής, οι ΠΑΕ Ιωνικός και Εθνικός μαζί με τους Πηρούνια, Χαραλαμπίδη, έπειτα από τις καταγγελίες των ΠΑΕ Καλλιθέα και Αναγέννηση Καρδίτσας για τις πλαστές ενημερότητες. Αφαίρεση επτά βαθμών ή απ’ ευθείας υποβιβασμός οι πιθανές ποινές.

Αναλυτικά το κατηγορητήριο για Εθνικό και Πηρούνια:

Πιάνει δουλειά ο Χριστοβασίλης

Στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποφασισμένοι να πορευτούν με βιώσιμο μπάτζετ και γι αυτό θα πρέπει να αποδεχτεί μείωση αποδοχών για να μείνει.
Πέραν των διοικητικών αλλαγών που αναμένονται εντός της εβδομάδας, και για τις οποίες σας ενημερώσαμε χθες, προτεραιότητα του Γιώργου Χριστοβασίλη αποτελεί η ανανέωση των συμβολαίων που λήγουν.