Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ισοπαλία στην Καισαριανή (+Video)


Εθνικός Αστέρας και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Football League. Έχασαν πέναλτι οι γηπεδούχοι που τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες και ο Λεβαδειακός με εννέα.

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (+Video)


Ισόπαλο με 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Football League, μεταξύ του Παναιτωλικού και του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Παππάς άνοιξε το σκορ για τους Αγρινιώτες και οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν με τον Φουρτάδο. Διαμαρτύρονται στον Παναιτωλικό για μη τήρηση του Fair Play στο γκολ. Ένταση πριν τον αγώνα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-0

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τα «καναρίνια». Η ομάδα του Αγρινίου έχει την ευκαιρία μπροστά στους οπαδούς της που θα κατακλύσουν το γήπεδο να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ στους δύο βαθμούς και εκτός από το άλμα απευθείας ανόδου να αυξήσει τις ελπίδες της για κατάκτηση του τίτλου.
Οι «κυανοκίτρινοι» μετρούν τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία των Ηπειρωτών στην Κατερίνη. Επικράτησαν δίκαια του Θρασύβουλου στη Φυλή, μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους πέντε πόντους και θα παραταχθούν στο μεγάλο ντέρμπι με ανεβασμένη την ψυχολογία. Ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών, αφού το ματς με τον ΠΑΣ είναι από αυτά που περιμένει από την κλήρωση του πρωταθλήματος. Φυσικά, οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ θέλουν να πάρουν και τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, την πιο βαριά φέτος.

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Λεβαδειακός – Εθνικός Αστέρας 4-0

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Από τα παιχνίδια – κλειδιά για την αποφυγή των πλέι άουτ. Η ομάδα της Καισαριανής το γνωρίζει καλά αυτό και θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να πάρει το τρίποντο απέναντι σε έναν από τους πιο φορμαρισμένους αντιπάλους του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» με μία νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές μόνο σίγουροι δεν νιώθουν για την αποφυγή των μπαράζ και καλούνται να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους, εκεί όπου μετρούν μόλις μία ήττα (1-0) από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.