Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Παραλίγο... Μελίσσης












Στον ΠΑΣ Γιάννινα εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και παραλίγο χθες το μεσημέρι να πραγματοποιήσουν μια σημαντική για τα δεδομένα της κατηγορίας μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μελίσση που δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος στόπερ, που αγωνιζόταν βασικός πέρυσι στη Λάρισα με τη μορφή δανεισμού από τους "πράσινους", βρέθηκε μία ανάσα από τον ΠΑΣ.

Οι δύο ΠΑΕ τα βρήκαν στο οικονομικό προκειμένου να καλύψουν το συμβόλαιό του για ένα χρόνο, περίπου 350.000 ευρώ, δίνοντας η καθεμία το 50%, ωστόσο την τελευταία στιγμή ο ποδοσφαιριστής έκανε πίσω και υποστήριζε ότι δε θέλει να αγωνιστεί στη Β' Εθνική.

Το παράδοξο είναι ότι ενώ αρχικά ο παίκτης εμφανιζόταν θετικός στη μεταγραφή, στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και έτσι το ψάξιμο για την ομάδα της Ηπείρου συνεχίζεται έπειτα από τα κενά που παρουσιάστηκαν στα πρόσφατα φιλικά.

Φιλικό με ΑΕΛ

Το έβδομο φιλικό του παιχνίδι δίνει αύριο ο ΠΑΣ Γιάννινα στο στάδιο Αλκαζάρ με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο αγώνας, που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τους "βυσσινί" εν όψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων αλλά και ένα πολύ δυνατό τεστ για τους "κυανόλευκους", θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. αντί για τις 5.30 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Και τούτο γιατί η Σούπερ Λίγκα άλλαξε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής που θα γίνει το άλλο Σαββατοκύριακο, μεταθέτοντας κατά μία ώρα αργότερα την έναρξη των αγώνων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών της εποχής.