Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Το πέναλτι της χρονιάς!! (Video)


Το πέναλτι της χρονιάς σύμφωνα με την «Marca».

Κουτσιανικούλη επιθυμούν στον ΠΑΣ

 
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ως στόχο να ανέβει και πάλι στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκα και προσπαθεί να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές που θα τον βοηθήσουν προς αυτή τη κατεύθυνση.

Επιστρέφει ο Ένοκ στα Τρίκαλα


Ο Ένοκ Πέρες επέστρεψε στα Τρίκαλα, έκανε προπόνηση με τον ΑΟΤ και απομένει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόκτησή του. Στην πόρτα της εξόδου ο Σέρβος επιθετικός Ίλια Σπασόγεβιτς

Τέλος ο Ουέλινγκτον από τον Αγροτικό Αστέρα


Παρελθόν αποτελεί από τον Αγροτικό Αστέρα, ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, ο οποίος συναντήθηκε με την διοίκηση και οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Ντάσιος: "Ακόμα καλύτερα το 2011"


Αισιόδοξος για την πορεία που θα έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα τη νέα χρονιά είναι ο Γιώργος Ντάσιος.
Ο αρχηγός των "ταύρων" σε δηλώσεις που έκανε σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, υποστήριξε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους αναφορικά με την επιστροφή στη Superleague.

Σούλης: "Θα πάρουμε τέσσερις παίκτες"


Ο τεχνικός της Βέροιας, Σούλης Παπαδόπουλος στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, τόνισε πως η ομάδα θα κάνει τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο, ενώ στόχος της ομάδας είναι η αποφυγή των play-out.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα


Ύστερα από μια εβδομάδα ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

ΟΦΗ: Χριστούγεννα με δανεικά


Ηταν κάποτε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο... Ενα μαγαζί γωνία... Ο ΟΦΗ αδυνατεί πλέον να ανταποκριθεί ακόμη και στις ανάγκες τις μισθοδοσίας (δεν μιλάμε για δόσεις συμβολαίων) με συνέπεια αρκετοί ποδοσφαιριστές του να απευθυνθούν σε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα, προκειμένου να βγάλουν με δανεικά χρήματα τα φετινά Χριστούγεννα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Δουλεύουν για την έφεση


Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο να ανατραπεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και να παίξει με κόσμο ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κόντρα στον ΟΦΗ.

Ώρα πληρωμών στον ΟΦΗ


Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αναμένεται να δουν το χρώμα του χρήματος καθώς η διοίκηση κατάφερε να εξασφαλίσει ρευστό, ώστε να καλύψει μέρος των οφελών τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που κατάφεραν να βρουν οι άνθρωποι της διοίκησης αγγίζει τα 100.000 ευρώ και θα δοθεί ολόκληρο στους ποδοσφαιριστές.
Μάλιστα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ίσως οι παίκτες να μοιραστούν ανάλογο ποσό, αφού η διοίκηση περιμένει την χορηγία του ΟΠΑΠ μέχρι την Πέμπτη.

Αγωνία για τη Γενική Συνέλευση

Πετράκης: "Ήταν δική μου η απόφαση"


Ο Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε στους λόγους που αποχώρησε από τον Ιωνικό, τονίζοντας πως η απόφαση ήταν δική του, ενώ πρόσθεσε πως ήταν τιμή του εργάστηκε στον σύλλογο της Νίκαιας.

Για την αποχώρηση του από τον Ιωνικό, την "μάχη" της ανόδου και για άλλα πολλα θέματα μίλησε στον "Athletic Radio 104,2” ο Γιάννης Πετράκης. Ο έμπειρος τεχνικός επεσήμανε ότι παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νίκαιας για προσωπικούς λόγους κάνοντας λόγο για προσωπική απόφαση, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε μεγάλη τιμή το γεγονός πως βρέθηκε στον πάγκο του Ιωνικού.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Πετράκη :

"Να αναβαθμίσουμε το προϊόν"


Για όλα τα θέματα που αφορούν την Football League και την Football League 2, μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης, Σπύρος Καλογιάννης.

Σε όλα τα θέματα και κυρίως το οικονομικό, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Football League και Football League 2, Σπύρος Καλογιάννης. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής με δηλώσεις του στον "Sentra 103,3", τόνισε μεταξύ άλλων πως οι ομάδες κυρίως της Football League 2, αιμορραγούν και για να έρθουν έσοδα θα πρέπει να αναβαθμιστεί το προϊόν. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Καλογιάννης: