Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Νίκη σωτηρίας στην Κατερίνη - Πιερικός-Δόξα Δράμας 1-0 (+Video)


Με γκολ του Χατζή ο Πιερικός νίκησε με 1-0 την Δόξα Δράμας στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 31ης αγωνιστικής και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, χωρίς να μπλέξει στην διαδικασία των πλέϊ άουτ.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά τα πεντηκοστά γενέθλια από την ίδρυση της ομάδας θα δώσουν οι «ασπρόμαυροι» και θέλουν αυτό να συνδυαστεί με τρίποντο. Εξάλλου, οι Κατερινιώτες με νίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας θα βρεθούν αγκαλιά με την άνετη παραμονή και θα δώσουν τέλος σε μία επεισοδιακή σεζόν.
Με τον Σούλη Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία ο Πιερικός έχει χτίσει ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών. Την περασμένη εβδομάδα επικράτησε του Θρασύβουλου στη Φυλή έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση. Ηταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη της σεζόν στο φετινό πρωτάθλημα, δείγμα ότι η ομάδα της Κατερίνης «αναγεννήθηκε» μετά την αλλαγή προπονητή.

ΟΦΗ: Λιγοστεύουν οι πιθανότητες


Πρόβλημα και με Γεωργίου

O Γ.Γεωργίου προστέθηκε στην μακρά λίστα των προβλημάτων του ΟΦΗ για το ματς της Ηλιούπολης καθώς δεν προπονήθηκε σήμερα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής είναι αμφίβολη.
Ένας ακόμα «πονοκέφαλος» προστέθηκε για τον Νίκο Αναστόπουλο καθώς ο τεχνικός του ΟΦΗ είδε τον Γιώργο Γεωργίου να μην προπονείται σήμερα και έτσι η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής είναι αμφίβολη.

Τώρα παίρνει φωτιά η Football league!



Η απόφαση της ΕΠΟ να δώσε το δικαίωμα να ανέβει μια ακόμα ομάδα από την Football League σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων της Σούπερ Λίγκας βάζει και πάλι φωτιά στο πρωτάθλημα λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος. ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός αντιμετωπίζουν Θρασύβουλο και Ιωνικό αντίστοιχα, ενώ ο ΟΦΗ δοκιμάζεται στην Ηλιούπολη.

Η αγώνες της 31ης αγωνιστικής:

Πέφτουν κορμιά στην Κατερίνη...

Η Δίοξα Δράμας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χρήστου Χατζηπαντελίδη 
(αριστερά με τον Τσεμπερίδη του Εθνικού) κόντρα στον Πιερικό

Τέσσερις... στροφές απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος και πλέον τα λάθη απαγορεύονται για όλες τις ομάδες που εξακολουθούν να έχουν στόχους.

Επέστρεψαν στις προπονήσεις ο Θρασύβουλος


Οι παίκτες του Θρασύβουλου, πήραν τις απαραίτητες εγγυήσεις πως θα τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους και έτσι την Παρασκευή προπονήθηκαν κανονικά.