Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Στα ζάρια παίζει η Σούπερ Λίγκα το πρωτάθλημα


Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα αλλά υπάρχουν τρία εμπόδια. Το αν θα έχουν εξεταστεί οι φάκελοι του Λεβαδειακού και Δόξας, το ενδεχόμενο μπλοκάρισμα του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου και η προσφυγή της Λάρισας και του Πανσερραϊκού στα πολιτικά δικαστήρια. Ανοικτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ομάδες λιγότερες.

Παραίτηση ή υποβιβασμός για ΑΕΛ και Σέρρες


Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ με απόφασή της έδωσε τελεσίγραφο σε ΑΕΛ και Πανσερραϊκό, αν δεν αποσυρθούν από τα πολιτικά δικαστήρια την Πέμπτη θα υποβιβαστούν στην Γ' Εθνική.

Ο νέος πειθαρχικός κώδικας


Η ΕΠΟ γνωστοποίησε σήμερα το νέο Πειθαρχικό Κώδικα για τη νέα σεζόν 2011-12. Υπενθυμίζουμε πως κωδικοποιήθηκε και εγκρίθηκε πριν από ένα μήνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όλα είναι ωραία στον... κόσμο της Σούπερ Λιγκ


Μπορεί να έχει γίνει ο... κακός χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον υποβιβασμό στην Δ των Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα και την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια των ΑΕΛ και Πανσερραϊκού, ωστόσο στην Σούπερ Λιγκ επιθυμούν να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα!

Στάθης: «Παράνομη η απόφαση»!


Η προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας θα είναι η επόμενη κίνηση της ΠΑΕ Καβάλας, σύμφωνα με όσα τόνισεo νομικός σύμβουλος της ομάδας, Χρήστος Στάθης, ενώ σχολίασε ότι ευελπιστεί πως θα υπάρξει εν τέλει δικαίωση, μια και μίλησε για παράνομη απόφαση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε o νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Καβάλα, Χρήστος Στάθης:

18+2= Προλάβετε! – Τούκα προ!!!


Αυτοί τι φταίνε; Ποδοσφαιριστές ποιοτικοί, που έκλεψαν την παράσταση πέρυσι στη Σούπερ Λίγκα με τις φανέλες Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας, βγαίνουν τώρα στο μεταγραφικό παζάρι! Αναλυτική παρουσίαση:

Να ξεκινήσει ή να μη ξεκινήσει…..


Σήμερα κρίνεται η τύχη της έναρξης του πρωταθλήματος, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ας δούμε όλα τα ενδεχόμενα για τη Σούπερ Λίγκα και ποιες ομάδες παίρνουν τη θέση Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας.

Γερουλάνος: «Φυσική η απόφαση της ΕΕΑ, ερμαφρόδιτη της Εφέσεων» (+Video)


Ο Υπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Παύλος Γερουλάνος, με δηλώσεις του υπεραμύνθηκε της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ενώ χαρακτήρισε ερμαφρόδιτη αυτή της επιτροπής εφέσεων.