Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Εκτίμηση αγών ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Την επιστροφή στην κατηγορία των «μεγάλων» θέλουν να πανηγυρίσουν απέναντι στον Θρασύβουλο οι Γιαννιώτες. Πώς θα γίνει αυτό; Αν επικρατήσουν των «πράσινων» και παράλληλα δεν κερδίσει ο ΟΦΗ την Ηλιούπολη. Είναι το μεγάλο φαβορί και δεν σκοπεύουν να πετάξουν βαθμούς και να παρατείνουν την αγωνία για μετά το Πάσχα.
Οι «κυανόλευκοι» κόντρα στον Λεβαδειακό πανηγύρισαν την 9η διαδοχική εντός έδρας νίκη και ήρθαν ακόμα πιο κοντά στην απευθείας άνοδο και την κατάκτηση του τίτλου. Εδειξαν ότι ξεπέρασαν αμέσως την ήττα από τα Τρίκαλα, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και το ίδιο θα επιδιώξουν να κάνουν απέναντι σε έναν αντίπαλο που εκτός από αποδεκατισμένος είναι και απροετοίμαστος.

Εκτίμηση αγώνα: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΟΦΗ


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκονται οι «κυανέρυθροι» και μόνο βέβαιη δεν θεωρείται η άνετη σωτηρία. Την περσινή σεζόν είχαν κάνει περίπατο σε βάρος του ΟΦΗ (3-0) και με οδηγό εκείνο το ματς θα προσπαθήσει να επικρατήσει στο γήπεδό της έπειτα από τρεις σερί ήττες εντός έδρας.
Η αθηναϊκή ομάδα πανηγύρισε στην Καισαριανή την 3η νίκη μακριά από την Ηλιούπολη και σκαρφάλωσε στη βαθμολογία. Οι ποδοσφαιριστές του Θύμιου Γεωργούλη παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και γύρισαν το παιχνίδι. Δεν θέλουν να πετάξουν στα σκουπίδια το τρίποντο αυτό και εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα ζευγαρώσουν τις νίκες τους απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Εκτίμηση αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


* Η μοναδική νίκη της Αναγέννησης στα Τρίκαλα σημειώθηκε για τον θεσμό του Κυπέλλου το 2000. Στο πρωτάθλημα ο απολογισμός για τους γηπεδούχους είναι 4-3-0.


ΤΡΙΚΑΛΑ: Αλμα για τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου θέλουν να κάνουν οι Θεσσαλοί και να τονώσουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους με νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ήττα της Δόξας Δράμας από τον Πιερικό ήταν ευνοϊκό αποτέλεσμα για τους ίδιους, όμως απαιτείται η επιστροφή στις επιτυχίες για να έρθει το εισιτήριο της εξάδας.

Εκτίμηση αγώνα: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τον 3ο ΟΦΗ, κακά τα ψέματα, δύσκολα θα τον πλησιάσει. Οπότε η ομάδα της Βοιωτίας θέλει στις τέσσερις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος να κατακτήσει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί, προκειμένου να απομακρυνθεί από την 6η θέση. Εχει αδυναμίες και θέλει να τις διορθώσει για να μπει δυνατή στα μπαράζ.
Στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι «πράσινοι» πλήρωσαν την αναποτελεσματικότητά τους. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πιο ουσιαστικοί και έφτασαν δίκαια στο τρίποντο. Ο Λεβαδειακός, όμως άφησε πίσω του το αποτέλεσμα αυτό και θέλει να «καθαρίσει» νωρίς τη Βέροια, ποντάροντας στη δύναμη της έδρας, η οποία είναι αήττητη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Εκτίμηση αγώνα: ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ


* Σε δύο επισκέψεις στη Ρόδο η Καλλιθέα έχει αποσπάσει ισάριθμες ισοπαλίες.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Και με τη βούλα εκτός πλέι οφ βρίσκεται η ομάδα της Ρόδου. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Κώστας Χρυσοχοϊδης σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να παρατήσει τους «κυανέρυθρους», ενώ παραδέχτηκε ότι οι οφειλές δεν επιτρέπουν να δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής στα πλέι οφ. Ετσι, η εντός έδρας αναμέτρηση με την ουραγό Καλλιθέα δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Οι Ροδίτες προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στην Καρδίτσα. Για μία ακόμα φορά είχαν παραταχθεί με πολλές απουσίες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν λύσεις για τον προπονητή Πέτρο Ρουτζιέρη. Οι τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά αυτό που προέχει είναι να τελειώσουν οι «κυανέρυθροι» τις υποχρεώσεις τους με το κεφάλι ψηλά.

Εκτίμηση αγώνα: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


* Κεκλεισμένων των θυρών.
* Μία νίκη στα επτά τελευταία ματς με τον  Εθνικό Αστέρα έχει πανηγυρίσει ο Αγροτικός Αστέρας. Ωστόσο, στους εννέα τελευταίους αγώνες που έχει διευθύνει ο Στυλιάρας έχουν επικρατήσει οι γηπεδούχοι.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Αν οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες για την αποφυγή  των πλέι άουτ θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, έστω και αν για μία ακόμα φορά θα στερηθούν τη βοήθεια των οπαδών τους στο ματς με τον Εθνικό Αστέρα. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία άλλαξε την ψυχολογία, όμως αυτό θα πρέπει να φανεί και στο γήπεδο.

Με Γεωργίου η αποστολή του ΟΦΗ στην Ηλιούπολη



Σε ασκήσεις με μπάλα αφιερώθηκε η χθεσινή προπόνηση με την οποία ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι παίκτες του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ηλιούπολη.
Ο Γιώργος Γεωργίου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα στην Ηλιούπολη.

Τα δύο άγνωστα “διεφθαρμένα” της Λίγκας


Όλοι γνώριζαν ότι 2009-2010 τέσσερα παιχνίδια τα δύο ήταν γνωστά τα άλλα δύο έφερε στο φως η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”. Πρόκειται για τα παιχνίδια του Λεβαδειακού και του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανθρακικό. Δείτε τη λίστα με τους 39 διεφθαρμένους αγώνες.

ΠΑΣ: Η αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Θρασύβουλο


Με μια πρωινή προπόνηση που διεξήχθη χθες υπό βροχή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, για την αυριανή αναμέτρηση (16:00) κόντρα στην ομάδα του Θρασύβουλου. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε τελικά ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ενώ θέση στην δεκαοκτάδα έχει και ο Εστεμπάν Μπουχάν ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Πάντος και Μιχαήλ οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και ο Στάθης ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει θεραπείες για το χέρι του.

Απίστευτη περίπτωση ο Μιχαήλ. Είναι στον ΠΑΣ από ηλικίας 6 ετών!


Ο Αλέξης Μιχαήλ είναι μια ξεχωριστή περίπτωση στον ΠΑΣ. Όταν φόρεσε για πρώτη φορά με την παιδική ομάδα την κυανόλευκη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου» ήταν ένα παιδί 6 ετών της πρώτης δημοτικού και σήμερα που είναι 25 ετών συνεχίζει να φορά την ίδια φανέλα, αλλά με την επαγγελματική ομάδα!