Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Με Κιάσσο στην Κομοτηνή ο ΟΦΗ


Με τον Κώστα Κιάσσο στην σύνθεση του και με την στόφα νικητή που τον διακρίνει ο ΟΦΗ πάει στην Κομοτηνή με μοναδικό στόχο τη νίκη. Βασικοί Μπουλούτ, Γιακούμπου.

Κοντογουλίδης: «Δεν είμαστε τυχαία στις πρώτες θέσεις!»


Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Κοντογουλίδη στον "FM 100":

ΠΑΣ: Αν περάσει και από εκεί…


Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα εκτός έδρας και καλείται να αποδείξει σε μια ακόμα δύσκολη έδρα γιατί βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ χάνει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα μόνο με αυτοκτονία καθώς έχει τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον Παναιτωλικό και εννέα από τον τρίτο ΟΦΗ.

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων:

Ο ΠΑΣ «Έκλεισε» Ταμπάση και Πλατέλα


Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται μία… ανάσα από την επιστροφή του στην Super League και όπως είναι εύκολα αντιληπτό έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός.

ΠΑΣ: Η σημερινή προπόνηση (1/4/2011)


Με μια απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στα Τρίκαλα.

Τιμές Εισιτηρίων 29ης αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι οι εξής:

Κούγιας: «Μηνύσεις για την αλήτικη συμπεριφορά» - Φωτορεπορτάζ από το επεισόδιο με τον Κούγια στη Ριζούπολη


Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση για τον ξυλοδαρμό του στη Ριζούπολη, τονίζοντας ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Ο Α. Κούγιας, ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε μηνύσεις κατά του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, τους οποίους κατηγορεί ως υπαίτιους για τον ξυλοδαρμό του την Τετάρτη στην εξέδρα του γηπέδου της Ριζούπολης όπου, συνοδευόμενος από τον προπονητή της ομάδας του Ηλία Φυντάνη, πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με την Κόρινθο (1-1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α. Κούγια:

Τρίκαλα: Στηρίξτε και προστατέψτε την ομάδα


Ανακοίνωση με την οποία καλεί το φίλαθλο κοινό των Τρικάλων, να δώσει βροντερό παρών στην δευτεριάτικη (4/4) αναμέτρηση των κυανέρυθρων κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, εξέδωσε η θεσσαλική ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λεβαδειακός: Υποχρέωση μας η ενημέρωση


Ανακοίνωση με αρκετή δόση ειρωνίας εξέδωσε την Πέμπτη (31/3) η ΠΑΕ Λεβαδειακός, με αφορμή τις δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας των Τρικάλων, Γιώργου Βαζάκα στον FM 100.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

Καρδίτσα: «Η ομάδα βρίσκεται στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης»


Φαίνεται πως στην Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έχουν μόνο να λύσουν τα αγωνιστικά προβλήματα, που τη φέρνουν μια «ανάσα» από τον υποβιβασμό στην τρίτη Εθνική κατηγορία. Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» εξέδωσαν την Πέμπτη ανακοίνωση, στην οποία καταφέρονται, ουσιαστικά, κατά της διοίκησης των Θεσσαλών, λέγοντας πως έχει φτάσει η κατάσταση στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης και πως μπορεί να αναλαμβάνουν την ευθύνη για την άσχημη πορεία στη Football League, όμως θεωρούν πως οι συνθήκες για να παίξουν μπάλα δεν είναι οι κατάλληλες, αφού τους έχει εξοφληθεί μόνο το 30% των φετινών χρημάτων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Καλλιθέα: Στο «φως» το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Football League


Η ΠΑΕ Καλλιθέα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση αναφορικά με το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Football όπως αναφέρει ο τίτλος της ανακοίνωσης.

Αναλυτικά:

Με το σερί του ΟΦΗ παραμένει μαθηματικά υψηλό το όριο ανόδου


Μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες του ΟΦΗ και ειδικά μέσα στη Δράμα και επί του Παναιτωλικού το όριο της ανόδου με μαθηματικούς υπολογισμούς είναι στους 75 πόντους.

Βρέθηκε σωτήρας για τον ΟΦΗ


Σε κάθε περίπτωση η άμμος που απέμενε (και απομένει) στην κλεψύδρα είναι λιγοστή, οπότε οι προσπάθειες του Νίκου Μαχλά προς κάθε κατεύθυνση για την εξεύρεση χρημάτων και κατ' επέκταση του ανθρώπου ή των ανθρώπων που θα επένδυαν στον ΟΦΗ θα εντατικοποιούνταν σε τρομακτικό βαθμό.

Τρίκαλα: Η... σύνδεση ΠΑΣ με Λεβαδειακό


Τα ρέστα του είναι διατεθειμένος να παίξει ο ΑΟ Τρίκαλα στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ, αφού σύμφωνα με τον τεχνικό Γιώργο Βαζάκα η νίκη σχεδόν θα χαρίσει το αβαντάζ έναντι του Λεβαδειακού στα επικείμενα πλέι οφ. «Επειδή πολλά λέγονται...

Με «Μπακαγκόλ» και στα... σαλόνια ο ΠΑΣ

Τόσο ο ΠΑΣ όσο και ο Μπακαγιόκο επιθυμούν να συνεχίσουν τη μεταξύ τους συνεργασία...

Μένει... λίμνη ο Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο. Ενας ποδοσφαιριστής κλάσης, ένας ιδιόρρυθμος και πολυσύνθετος χαρακτήρας, ένας στράικερ που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μία ομάδα, ακόμη και τώρα στα σχεδόν 35 του, θα ήταν αδύνατο να μη βρίσκεται στα πλάνα του ΠΑΣ της Super League.

Σοβαρό επεισόδιο με Πλεξίδα και Κόρμπο!


Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, κάτω από το σπίτι του Παναγιώτη Κόρμπου στα Τρίκαλα, ανάμεσα σε αυτόν και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Πλεξίδα.

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 78-67 (+Video)


Πανηγυρική πρόκριση στο Final 4 της Βαρκελώνης για τον Παναθηναϊκό ο οποίος μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 78-67 της Μπαρτσελόνα στον τέταρτο προημιτελικό.

Σιένα - Ολυμπιακός 88-76 (+Video)


Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο του ματς την Σιένα και γνώρισε την ήττα (88-76) που ισοδυναμεί με αποκλεισμό από το Final-4 της Βαρκελώνης (1-3).