Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Με στόχο το "τρίποντο" ο ΠΑΣ












Στο κυνήγι του πρωτοπόρου Παναιτωλικού θέλει να παραμείνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου υποδέχεται απόψε (7 μ.μ.) τον Πιερικό με μοναδικό στόχο το "τρίποντο" ώστε να πλησιάσει την ομάδα του Αγρινίου που έχει φτάσει στους 15 βαθμούς μετά τις 5 πρώτες αγωνιστικές μετρώντας το απόλυτο νικών. Ο ΠΑΣ έχει 10 β. και την προηγούμενη αγωνιστική, έπειτα από τρεις σερί νίκες, αναδείχθηκε ισόπαλος εκτός έδρας με τον Αγροτικό Αστέρα.

Από την άλλη, ο Πιερικός, παρά την καλή του εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε στο γήπεδό του από τον Παναιτωλικό. Η ομάδα της Κατερίνης έχει μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγώνες και θέλει να πάρει βαθμό ή βαθμούς στον αποψινό αγώνα.

Ο Στεφάν Ντεμόλ επέλεξε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Κηπουρός, Σικαλιάς, Ντάσιος, Στάθης, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κεϊτά, Τζημόπουλος, Ανδράλας, Κυριάκος, Σκούφαλης, Ντε Βισέντι, Μπακαγιόκο, Σιαλμάς, Φουρτάδο και Τζάνης. Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Μπουχάν και οι Κουβεντάρης, Βαρτζιώτης, Βαγγελής, Κάρλος και Κουτσοσπύρος.