Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Σπάρταλης: "Θα κάνουμε αυτό που πρέπει"

Ο Παναγιώτης Σπάρταλης μίλησε για τον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, αλλά και αυτό που ακολουθεί για τον Διαγόρα, κόντρα στον ΟΦΗ την προσεχή Δευτέρα

Ο Διαγόρας δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων στην Καισαριανή, καθώς ηττήθηκε από τον Εθνικό Αστέρας, ωστόσο είναι έτοιμος να ξεκινήσει ένα νέο σερί στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Σπάρταλη.

"Φιλικό με μεγάλη σημασία"


Φιλικό παιχνίδι το οποίο έχει μεγάλη σημασία στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συνέχεια των προκριματικών του "EURO 2012", χαρακτήρισε αυτό της Τετάρτης στο "AEL FC ARENA", ο Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη.

Παράταση μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, στις μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών έδωσε η ΕΠΟ


Ακόμα έξι μέρες θα έχουν οι ομάδες για να αποκτήσουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων λύθηκαν ή έληξαν έως τις 31/8/2010 και δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Αν και η αρχική προθεσμία ήταν η σημερινή (8/2) μέρα η ΕΠΟ αποφάσισε να παρατείνει τη μεταγραφική περίοδο για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Εξαιρέσεις Αγώνων


Η FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2  απέστειλε προς την ΟΠΑΠ Α.Ε., το παρακάτω έγγραφο:

Τετάρτη στις 16:00 η εκδίκαση της έφεσης – Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Πιερικό

Προς το τέλος της φτάνει η περιπέτεια που προκάλεσε στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο οπαδός που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με τον ΟΦΗ και με την ανόητη ενέργειά του την έβαλε σε μπελάδες. Αύριο (Τετάρτη) στις 4 το μεσημέρι θα εκδικαστεί η έφεση ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και στην "κυανόλευκη" ΠΑΕ προσδοκούν ότι θα μειωθεί αισθητά η πρωτόδικη ποινή, που ήταν 2 αγωνιστικές και 105.000 ευρώ πρόστιμο.

ΟΦΗ: "Καθάρισε" ο Καμπάνταης – Θρίλερ στην Καισαριανή (+Videos)



Ο ΟΦΗ με δύο γκολ του Λεωνίδα Καμπάνταη και ένα του Αγρίτη νίκησε με 3-1 τον Ιωνικό και επέστρεψε στην τέταρτη θέση (+Video). Ματσάρα στην Καισαριανή, με τον Εθνικό Αστέρα να επικρατεί με 4-3 του Διαγόρα, στο καλύτερο ίσως παιχνίδι της φετινής σεζόν (+Video).