Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Για το απόλυτο νικών ο ΠΑΣ!














Με την ψυχολογία στο ζενίθ μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΣ Γιάννινα αναχώρησε σήμερα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου αύριο (16.00) θα αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Ο τεχνικός των "κυανόλευκων", Στεφάν Ντεμόλ, γνωρίζει καλά ότι το έργο της ομάδας του μόνο εύκολο δε θα είναι και γι’ αυτό όλη την εβδομάδα προσπάθησε να ρίξει τους τόνους. Η ομάδα του Ευόσμου ανέκαθεν δημιουργούσε προβλήματα στους Γιαννιώτες, που θα έχουν για ένα ακόμη παιχνίδι τη συμπαράσταση του κόσμου τους.

Με Φουρτάδο στον Εύοσμο

Ο Εμίλιο Φουρτάδο είναι το καινούργιο πρόσωπο στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα. Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Σιαλμάς, η συμμετοχή του οποίου στη 18άδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά, η αποστολή: Σικαλιάς, Κηπουρός, Ντάσιος, Στάθης, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κεϊτά, Τζημόπουλος, Μπουχάν, Ανδράλας, Κυριάκος, Σκούφαλης, Ντε Βινσέντι, Μπακαγιόκο, Σιαλμάς, Φουρτάδο, Τζάνης και Κουτσοσπύρος.

Διεκδικούν θέση Σκούφαλης και Κυριάκος

Ιδιαίτερες εκπλήξεις δεν αναμένονται στον καταρτισμό της ενδεκάδας, ωστόσο ίσως γίνουν 1-2 αλλαγές από τον Στεφάν Ντεμόλ. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σιαλμά, που ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από μια μικρή θλάση και σε περίπτωση που δεν καταφέρει τελικά να αγωνιστεί τη θέση του θα πάρει ο Σκούφαλης.

Από εκεί και πέρα, θέση βασικού διεκδικεί και ο Κυριάκος που στα προηγούμενα δύο παιχνίδια ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε. Εάν ο Ντεμόλ επιλέξει να ξεκινήσει τον Λαρισαίο άσο, τότε το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο ο Μπουχάν.

Πιθανή ενδεκάδα: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Κεϊτά, Ανδράλας, Κυριάκος, Σκούφαλης, Ντε Βινσέντι, Μπακαγιόκο.