Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Φωτιά… στο «Γεντί Κουλέ»


Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό και το Ηράκλειο είναι στο πόδι. Οι Κρητικοί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λίγκα και το «Γεντί Κουλέ» αναμένεται να πάρει φωτιά. Από την άλλη πλευρά οι Αγρινιώτες θέλουν να μην χάσουν για να έχουν το πάνω χέρι. Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ αντιμετωπίζει την Δευτέρα τον Διαγόρα στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της αγωνιστικής.

Χωρίς τον Γκουέι στο ντέρμπι ο Παναιτωλικός – Η αποστολή


Η επιστροφή του Μαρκ Γκουέι στο "Γεντί Κουλέ" δεν θα γίνει πραγματικότητα τελικά.
Ο πρώην άσος του ΟΦΗ και νυν του Παναιτωλικού δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες, με συνέπεια να μείνει εκτός κανονικού προγράμματος προπονήσεων.

Πρόταση για επαναφορά της κλήρωσης διαιτητών!


Στα χέρια των ανθρώπων της ΕΠΟ υπάρχει πρόταση επαναφοράς της κλήρωσης διαιτητών στα παιχνίδια και κατάργηση του ορισμού. Είναι πολύ δύσκολο, πάντως, να αλλάξει η διαδικασία εξαιτίας της σύμβασης με UEFA.

Κούγιας: "Συνεργασία Μαρινάκη-Πατέρα με Μπέο"!


Ο Α. Κούγιας έκανε λόγο για... συνεργασία των Β. Μαρινάκη και Ν. Πατέρα με τον Α. Μπέο, ενώ αναφέρθηκε και σε πέντε συγκεκριμένους διαιτητές, τους οποίους συνδέει με τα φαινόμενα υπερβολικού στοιχηματισμού σε διάφορους αγώνες. Θα ασκηθούν ποινικές διώξεις, σύμφωνα με τον Α. Κούγια.