Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Tι έχει ο Βόλος που δεν έχει ο ΠΑΣ;


Είναι πολλά τα παθήματα από την προ διετίας παρουσία του ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λίγκα. «Νέος» ανάμεσα σε πολλούς... παλιούς ο Γιώργος Χριστοβασίλης, την πάτησε και έχασε την κατηγορία χωρίς να το καταλάβει. Αναρωτιόταν τι πήγε στραβά, αφού έκανε ένα σωρό δυνατές μεταγραφές (Ελευθερόπουλος, Μενδρινός, Μπακαγιόκο μερικές απ' αυτές), είχε πάρει έναν πολύπειρο προπονητή (Παράσχο) και έριχνε λεφτά με το τσουβάλι.

Δεν παίρνουν άδεια ΟΦΗ και Τρίκαλα


Δεν παίρνουν άδεια οι ΟΦΗ και Τρίκαλα. Παίρνουν οι Δόξα Δράμας, Πανθρακικός και μαζί με Λεβαδειακό και Βέροια θα συμμετάσχουν στα πλέϊ οφ της Football League.

Οργανωτική ανασυγκρότηση στον ΠΑΣ


Αρκετές αλλαγές θα επέλθουν το επόμενο διάστημα στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ορισμένες από τις προτάσεις που έγιναν από πλευράς διοίκησης ή προπονητή μπορεί να κλείνουν σε κάποιες θέσεις τις «τρύπες», αλλά τις ανοίγουν αλλού. Οι κυριότερες αλλαγές έχουν να κάνουν στις θέσεις των Τάτση και Παπαγγέλη (;) και φυσικά στα πρόσωπα που θα διαδεχθούν τους Χήτο και Καχριμάνη στη διοίκηση.

«Χτυπάει» δίδυμο από Διαγόρα ο ΠΑΣ



Ο ΠΑΣ Γιάννινα απλώνει δίχτυα στην Λατινική Αμερική και πιο συγκεκριμένα σε Βραζιλία κι Αργεντινή, με τον τεχνικό Στεφάν Ντεμόλ να πηγαίνει στην χώρα του καφέ και τον Βαγγέλη Αγγελή στην χώρα του τανγκό.