Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Football League: Σε αντικατάσταση παρατηρητή στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Θρασύβουλος προχώρησε η ΚΕΔ


Οπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προέβη σε αντικατάσταση παρατηρητή στον κυριακάτικο (17/4) αγώνα της 31ης αγωνιστικής της Football League, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Θρασύβουλο. Ετσι, τον αρχικά ορισθέντα παρατηρητή Σηπάκη Ευάγγελο (ΕΠΣ Πέλλας) αντικατέστησε ο Παντελέρης Χρήστος (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προσφεύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο η Σούπερ Λίγκα!


Η Σούπερ Λίγκα ψάχνει να βρει τρόπους να αντιδράσει νομικά κατά της απόφασης που έλαβε η ΕΠΟ για το θέμα της αδειοδότησης και όπως όλα δείχνουν ο μοναδικός είναι η προσφυγή στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ομοσπονδίας.

Ξεκαθαρίζει για Βάντερσον

Στην τελευταία σαββατιάτικη προπόνηση του ΠΑΣ θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Βάντερσον. Χωρίς τον Στάθη η προπόνηση, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία στην Αθήνα.

Πλήρωσε το νέο γήπεδο


O Αντώνης Καρπετόπουλος γράφει για τους λόγους του υποβιβασμού της ΑΕΛ και τον πόλεμο που δέχτηκε από παράγοντες της Super League, οι οποίοι είδαν με κακό μάτι την επένδυση του Κώστα Πηλαδάκη.

Λύση από Βαρδινογιάννηδες;


Την πόρτα της οικογένειας Βαρδινογιάννη είναι αποφασισμένος να χτυπήσει ο Μαχλάς, προκειμένου να βρει χρήματα για να εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα για τον ΟΦΗ!

Τσακογιάννης: Δώστε αλλού τα χρήματά σας!


Δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες των οπαδών του ΟΦΗ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηλιούπολη, Γιώργος Τσακογιάννης και με προσωπική του ανακοίνωση τους προέτρεψε να αναζητήσουν τη λύση των προβλημάτων τους, στις κατά καιρούς διοικήσεις της ομάδας τους.

Το κείμενο της ανακοίνωσης είναι το ακόλουθο:

Μπορεί και από την Κυριακή την άνοδο ο ΠΑΣ


Θέμα χρόνου είναι πλέον η άνοδος για τον ΠΑΣ Γιάννινα στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας, αφού η διαφορά που έχει εξασφαλίσει έναντι του ΟΦΗ εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, του έδινε και συνεχίζει να του δίνει μεγάλη άνεση στο πρωτάθλημα της Football League. Το πότε, όμως, θα πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει σε 1-2 αγωνιστικές το πολύ. Δεν αποκλείεται, πάντως, η «Ανάσταση» να έρθει μία εβδομάδα νωρίτερα στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο, δηλαδή την προσεχή Κυριακή, κάτι που θα σημάνει και επιπλέον μέρες πασχαλινών διακοπών για τους παίκτες του Ντεμόλ.

Football league: Οι αγώνες της 33ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν την Κυριακή 8/5/2011


Η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ  απέστειλε προς την ΟΠΑΠ Α.Ε., το παρακάτω έγγραφο:

Τιμές Εισιτηρίων 31ης αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 31ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι οι εξής:

Το ποινολόγιο της Football league για την 31η αγωνιστική


Δήλωση ΠΑΕ/ΤΑΠ για έκτιση ποινών των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα

Ομάδες από τη Football League θα πάρουν τη θέση όποιας ομάδας δεν θα εξασφαλίσει πιστοποιητικό αδειοδότησης


Απορρίφθηκε με ψήφους 14-5 το αίτημα της Superleague για το θέμα των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας που ενδέχεται να μην λάβουν αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα. Η ΕΠΟ αποφάσισε σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν λάβει το πιστοποιητικό, τη θέση της να πάρει σύλλογος της Football League.

Ποινή-χάδι στον Παναιτωλικό


Ως είθισται τη φετινή σεζόν, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League εξάντλησε την ελαστικότητά της, επιβάλλοντας πρόστιμο 1.500 ευρώ στην ΠΑΕ Παναιτωλικός για την επίθεση των οπαδών της σε παίκτες της Καλλιθέας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΠΠΕ για την Football League:

Θρασύβουλος: Φως στο τούνελ!


Πρόωρη Ανάσταση μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να ζήσουν οι ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου.

Σε διαθεσιμότητα στέλεχος της ΕΠΟ


Ο διευθυντής του αγωνιστικού και μεταγραφικού τμήματος της ΕΠΟ, Ανδρέας Καραγκιόζης, πλήρωσε το "μάρμαρο" για το θέμα με τα δελτία των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού και του Εθνικού, που αποκτήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο.

ΟΦΗ: Με πέντε απουσίες στην Ηλιούπολη


Εκτός από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα στον ΟΦΗ υπάρχουν και τα αγωνιστικά αφού χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές αναμένεται να αγωνιστεί στην Ηλιούπολη την Κυριακή.

Ντεμόλ: «Νίκη για καλό Πάσχα» (+Video)


Τη σημαντικότητα της νίκης επί του Λεβαδειακού υπογράμμισε ο Στεφάν Ντεμόλ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, ενώ ζήτησε νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Θρασύβουλο για να κάνουν καλό Πάσχα. Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Χριστοβασίλης: «Αρμόδια η ΕΠΟ»


Θέση για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τις καταγγελίες κατά Εθνικού και Ιωνικού για πλαστές ενημερότητες πήρε ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα και αντιπρόεδρος της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ξεκαθάρισε πως η ΕΠΟ έχει την ευθύνη για να λάβει αποφάσεις, κάτι που θα πρέπει να πράξει πριν τις 15 Μαΐου προκειμένου να επικυρωθεί η βαθμολογία και να ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Σκάνδαλο... Νο2!!!


Μετά το περιβόητο «κασέτα gate» ένα ακόμη σκάνδαλο απλώνει τα… πλοκάμια του στην σμπαραλιασμένη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

ΠΑΣ Γιάννινα: Φιλικό με Αρη


Φιλικό για τη Μεγάλη Τετάρτη με τον Αρη προσπαθούν να κλείσουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε επαφές για να γίνει το ματς στους «Ζωσιμάδες» και τα έσοδα να διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων του φονικού σεισμού στην Ιαπωνία.

ΠΑΕ Ιωνικός: «Ψευδή τα στοιχεία!»


Ανακοίνωση - απάντηση στα όσα είπε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής, εξέδωσε σήμερα ο Ιωνικός, στην οποία χαρακτηρίζει τα στοιχεία ψευδή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός …

Αναβλήθηκε η εκδίκαση των ενστάσεων


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League ανέβαλε για την Πέμπτη 5 Μαΐου την εκδίκαση των ενστάσεων, της Καλλιθέας και της Αναγέννησης Καρδίτσας κατά του Ιωνικού.

Παπαδόπουλος: "Δεν κρατάω μαγικό ραβδί"


Οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από την δουλειά, σύμφωνα με τον τεχνικό του Πιερικού, Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη όσον αφορά την αποφυγή των πλέϊ άουτ.