Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

«Ασύλληπτοι οι εγκέφαλοι»!

Ίσα μέτρα και ίσα σταθμά για όσους εμπλέκονται με την υπόθεση ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης του Γιώργου Τσακογιάννη
«Αλλοι είναι οι επικεφαλής των ομάδων που περιγράφονται ως εγκληματική οργάνωση στο κατηγορητήριο και, παρότι είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση, δεν έχουν συλληφθεί ακόμη. Είναι ηχηρά ονόματα, με ηχηρές θέσεις και δύναμη σε ποδοσφαιρικές ομάδες».

Ντου στον Μαρινάκη!

Δεν προτίθεται να παραιτηθεί από την προεδρία της Super League o Βαγγέλης Μαρινάκης
Την κατάθεση πρότασης μομφής κατά του προέδρου της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη ετοιμάζει μερίδα ομάδων στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας την ερχόμενη Τρίτη, λόγω της εμπλοκής του ως κατηγορουμένου στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

Αναβάλλεται το πρωτάθλημα


Ολα δείχνουν πως το νέο πρωτάθλημα της Super League δεν πρόκειται να ξεκινήσει εντός του καλοκαιριού, αν τελικά ξεκινήσει...

Ακονίζουν... τα μαχαίρια τους


Το νόμισμα έχει δύο όψεις, στη ζωή τα πάνω έρχονται κάτω από το πουθενά και κάπως έτσι Λάρισα και Πανσερραϊκός βρίσκονται ύστερα από πολύ καιρό σε (ψυχολογική) κατάσταση αισιοδοξίας.

Τα εμβάσματα που "καίνε"!


Η λίστα με τα 85 ονόματα που είναι μπλεγμένα στα στημένα παιχνίδια φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή, με σημερινό δημοσίευμα να κάνει λόγο για νέο σκάνδαλο με 968 εμβάσματα από ελληνική τράπεζα προς ασιατικές χώρες με στόχο τον παράνομο στοιχηματισμό.

Κούγιας: "Τραγωδία αν φύγει ο Μαρινάκης..."


Ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την άποψη ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αθλητική δικαιοσύνη ενώ χαρακτήρισε τραγωδία την περίπτωση αποχώρησης του Βαγγέλη Μαρινάκη από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το video του στημένου αγώνα


Ο αρχηγός της Ηλιούπολης και κατηγορούμενος στο μεγάλο σκάνδαλο της «Παράγκας» του ποδοσφαίρου, ο Μιχάλης Νικολόπουλος, στις 21 Μαρτίου του 2011, έριξε κάποιες ποδοσφαιρικές «ζεϊμπεκιές» στον αγώνα Ηλιούπολη - Λεβαδειακός, ο οποίος έληξε με σκορ 2-4, αν και το ημίχρονο ήταν 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.