Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Την απόκτηση 2-3 παικτών τον Ιανουάριο αποκάλυψε ο Στεφάν Ντεμόλ (+video)


Στη συνέντευξη Τύπου ο Στεφάν Ντεμόλ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη του ΠΑΣ, ενώ προανήγγειλε ότι θα γίνουν 2-3 μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας.

Χριστούγεννα στην κορυφή για ΠΑΣ! (+Video)


Με Αη-Βασίλη τον Κυριάκο και... συνεργάτη τον Εθνικό, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κάνει γιορτές ως πρωτοπόρος της Football League.

Αναγέννηση Καρδίτσας : Τέλος και ο Κεχαγιάς


Εκ νέου σε αναζήτηση τεχνικού είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς μετά από δύο εβδομάδες ο Νίκος Κεχαγιάς αποχώρησε από την ομάδα για προσωπικούς λόγους

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σε δύσκολο σταυροδρόμι είχαν βρεθεί οι Ηπειρώτες μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό. Ωστόσο, αντέδρασαν πολύ καλά και στη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας αποστολή έφυγαν νικητές από τη Φυλή και διατηρήθηκαν δύο πόντους μακριά από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.
Απέναντι στον Θρασύβουλο οι «κυανόλευκοι» παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες. Διαμαρτυρήθηκαν για τη διαιτησία, αλλά για καλή τους τύχη ο επιθετικός Σιαλμάς (13 συμ./2) βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 10 λεπτά πριν το φινάλε. Ετσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα βελτίωσε την ψυχολογία του και περιμένει τη βοήθεια των οπαδών για να φτάσει σε ένα ακόμα τρίποντο ανόδου. Στα κέρδη το ντεμπούτο του μέσου Βαγγέλη (1 συμ.) για φέτος. Ο έμπειρος χαφ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και με την ασίστ που έδωσε συνέβαλε τα μέγιστα για την εκτός έδρας νίκη.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ



* Στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα ο Εθνικός είναι αήττητος με μία νίκη και δύο ισοπαλίες.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τη διαφορά των δύο βαθμών από τη 2η θέση θέλει να διατηρήσει η ομάδα του Αγρινίου και, γιατί όχι να την αυξήσει. Οι «κυανοκίτρινοι» των έξι διαδοχικών νικών απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής και κόντρα στον Εθνικό θα κυνηγήσουν νέο τρίποντο για να μην πετάξουν στα σκουπίδια την εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού.