Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΠΑΕ Λεβαδειακός: "Παίζουμε play off"


Η ΠΑΕ Λεβαδειακός με ανακοίνωση δηλώνει πρόθυμη να συμμετάσχει στους αγώνες πλέι οφ και οι παίκτες την Πέμπτη επανέρχονται στις προπονήσεις.

Πόλεμος της Σούπερ Λίγκα με τον Ηρακλή! - Super League: "Δεν υπάρχει θέμα μη επικύρωσης της βαθμολογίας"


Με αφορμή την ανακοίνωση του Ηρακλή για την προσφυγή του στο CAS, η Σούπερ Λίγκα απάντησε με νέα ανακοίνωση λέγοντας πως δεν υπάρχει απόφαση του CAS να μην επικυρωθεί η βαθμολογία ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι την Δευτέρα θα επικυρώσει την βαθμολογία. Κάτι που απαγορεύεται από τον ΚΑΠ καθώς εκρεμμεί προσφυγή του Ηρακλή στο CAS για το θέμα της ενημερότητας και στο Τακτικό ΙΔιαιτητικό Δικαστήριο για το θέμα της αδειοδότησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα:

Μπακαγιόκο: "Δεν μπορώ να περιμένω άλλο"



Χωρίς αμφιβολία το σίριαλ του καλοκαιριού για τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει πρωταγωνιστή στο όνομα του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο. Ο Αφρικανός επιθετικός βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε συζητήσεις με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο ακόμα επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει.

Το CAS μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας


Αντί να κλείνουν τα μέτωπα στο ποδόσφαιρο ανοίγουν πιο πολλά. Το CAS έκανε δεκτή την έφεση του Ηρακλή, του έδωσε προθεσμία μέχρι τις 15 Ιουλίου να καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και μέχρι να βγάλει απόφαση απαγορεύει στην Σούπερ Λίγκα την επικύρωση της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 11 Ιουλίου η Σούπερ Λίγκα έχει ανακοινώσει Δ.Σ. με σκοπό την επικύρωση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή για το θέμα:

Στον αέρα η σέντρα!


Πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου το νέο πρωτάθλημα έπειτα από όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες στην Αθλητική Δικαιοσύνη.

Παναχαϊκή: Φουλ για «Μανόλο»


Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Μανόλη Σκούφαλη θέλει να κάνει ο Αλέξης Κούγιας για την Παναχαϊκή.

Ανοίγει ο χορός των καταθέσεων για τους 68


Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών θα βρεθούν από την Τρίτη οι 68 κατηγορούμενοι για την υπόθεση που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, όπου και θα κριθεί το αν θα ισχύσει η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Δύσκολα θα ξεκινήσει στις 28 Αυγούστου το πρωτάθλημα.

ΠΑΣ: Αρθροσκόπηση ο Βάντερσον – Ανοιχτό το θέμα Μπακαγιόκο – Σειρά έχει ο Ταμπάσης


Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα, αναμένεται να χάσει ο Βάντερσον Σκαρτοβέλι.

ΟΦΗ: Το διήμερο της κρίσης


Ανεβαίνει το θερμόμετρο στο Ηράκλειο. Η εβδομάδα η οποία ξημέρωσε θεωρείται κρίσιμη για την τύχη του επί μακρόν αγώνα του ΟΦΗ για κατοχύρωση του δικαιώματος ανόδου στη Super League.

Τα πάντα για Βελάσκεζ ο ΠΑΣ!


Το θέμα της αλλαγής της ονομασίας είναι πολύ κομβικό, αφού εφόσον το επιμελητήριο Καβάλας μπλοκάρει αυτή τη διαδικασία, αυτομάτως χαλάνε τα σχέδια όλων αυτών που θέλουν τον ΑΟΚ να συγχωνευτεί με τον Ηρακλή.

Tελεσίγραφο της UEFA στην ΕΠΟ για τα στημένα


Σημαντική αποκάλυψη του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, στην τηλεοπτική "Δίκη" για το ζήτημα των στημένων. Όπως αποκάλυψε ο κ. Πιλάβιος, η UEFA ζήτησε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να διαλευκάνει την υπόθεση για να ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα παίξουν στην Ευρώπη!

Bόμβα από τη Νova στην Σούπερ Λίγκα!


Ανακοίνωση-σοκ για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα εξέδωσε η Nova, καθώς όπως έκανε γνωστό μειώνονται κατά 25% τα λεφτά που δίνονται από το συνδρομητικό κανάλι στους συλλόγους, κάτι που φέρνει νέα οικονομικά δεδομένα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα στημένα ρίχνουν τις τιμές των τηλεοπτικών


Αναστάτωση προκαλούν στο ποδόσφαιρο οι εξαγγελίες της πολιτείας για διακοπή οποιασδήποτε χρηματοδότησης άμεσης ή έμμεσης προς το ποδόσφαιρο όσο δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση προς την κατεύθυνση της αξιοπιστίας και της νομιμότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ δεν προτίθεται να αγοράσει από τη NOVA τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, τα οποία κοστολογούνται ετησίως περίπου 4 εκατ. ευρώ.