Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Τρεις μεταγραφές θα ζητήσει ο Ντεμόλ












Η ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας αλλά και των πρώτων φιλικών φέρνει σύσκεψη κορυφής στον "Άγιαξ της Ηπείρου".

Το ραντεβού ανάμεσα στον Γιώργο Χριστοβασίλη και τον προπονητή Στεφάν Ντεμόλ αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία θα βρίσκεται στα Γιάννενα ο ισχυρός άνδρας των "κυανόλευκων" και ούτε λίγο ούτε πολύ ο Βέλγος τεχνικός θα ζητήσει σημαντική ενίσχυση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πέραν της δεδομένης εισήγησης για απόκτηση στράικερ (σ.σ.: ως βασική επιλογή υπάρχει μόνο ο Μπακαγιόκο), ο Ντεμόλ θα αιτηθεί και έναν αριστεροπόδαρο χαφ, ενδεχομένως και στόπερ! Βέβαια, θεωρείται από πολύ δύσκολο έως απίθανο να κάνει ο ΠΑΣ τρεις μεταγραφές, οπότε αρχικώς η ομάδα θα επικεντρωθεί στην έλευση φορ.

Στάθης: "Θα πρωταγωνιστήσουμε…"

Ύστερα από ένα δεκαήμερο παραμονής στο Ελατοχώρι Πιερίας, η αποστολή του ΠΑΣ επέστρεψε στη βάση της το περασμένο Σάββατο, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πλέον, ξεκινάει μια σειρά φιλικών αγώνων προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Γιάννης Στάθης μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου έκανε μια αποτίμηση της προετοιμασίας που έγινε στο Ελατοχώρι, ενώ σχολίασε την εικόνα των τεσσάρων φιλικών που έδωσε ο ΠΑΣ.

Αρχικά ο νεαρός αμυντικός τόνισε: "Πιστεύω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά στο Ελατοχώρι αυτές τις δέκα ημέρες. Οι προπονήσεις ήταν ιδιαίτερα σκληρές τόσο στο θέμα της φυσικής κατάστασης όσο και στην τεχνική. Άλλωστε το βασικό στάδιο είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας για τη μετέπειτα αγωνιστική εικόνα της ομάδας καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Τώρα θα δώσουμε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών προκειμένου να δούμε ακόμη περισσότερα πράγματα και για να τσεκαριστεί ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας εν όψει και της έναρξης του πρωταθλήματος".

Στη συνέχεια, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην απόδοση που είχε η ομάδα στα φιλικά τεστ που έδωσε: "Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι με την εικόνα που δείξαμε στα φιλικά παιχνίδια. Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς η ομάδα εμφάνισε πολύ καλό πρόσωπο και είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμα καλύτερη. Στα φιλικά ο ΠΑΣ έδειξε ότι έχει ποιότητα, διαθέτει πολύ καλό σύνολο και θα είναι στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν".

Φιλικό με Τρίκαλα

Στο μεταξύ, νέο φιλικό παιχνίδι θα δώσει την ερχόμενη Τρίτη (17/8, 19.00) ο ΠΑΣ Γιάννινα στα Τρίκαλα με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Θυμίζουμε ότι την προσεχή Παρασκευή (13/08, 19.00), ο ΠΑΣ θα δώσει στο Βόλο το πέμπτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.