Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τιμημένος Ότο, ανεκτίμητος Φετφατζίδης! - Ελλάδα-Καναδάς 1-0


Με γκολ του MVP της αναμέτρησης, Γιάννη Φετφατζίδη (63') η Εθνική Ελλάδος με καλή εικόνα στο β' μέρος νίκησε 1-0 τον Καναδά στο AEL FC Arena. Πριν την έναρξη του ματς βραβεύθηκε ο Οτο Ρεχάγκελ για την προσφορά του. (videos)

Με πρωταγωνιστή τον Φουρτάδο ο ΠΑΣ "σκόρπισε" με 5-0 την Πρέβεζα – Αναβολή της εκδίκασης της έφεσης


Ο Εμίλιο Φουρτάδο ήταν σ' ένα ακόμα φιλικό ματς ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΣ Γιάννινα, πετυχαίνοντας τα 3 από τα 5 γκολ της ομάδας του, με τους «κυανόλευκους» να φτάνουν σ' ένα επιβλητικό σκορ επί του ΠΑΣ Πρεβέζης, ικανοποιώντας τον Στεφάν Ντεμόλ που ήθελε να δει την κατάσταση ορισμένων παικτών του που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Ορισμός διαιτητών Football League για την 22η αγωνιστική


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League της 22ης αγωνιστικής στις 12-13-14/2/2011.

Πρόγραμμα 22ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 22ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

Στο Αγρίνιο θα «παρελάσει» ο ΠΑΣ


Ανήμερα της 98ης επετείου από την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων, την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου (15:00), ορίστηκε από την Ένωση Β' και Γ' Εθνικής να διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της μεθεπόμενης (23ης) αγωνιστικής, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο ενδεχομένως να εξελιχθεί σε μία κοινή φιέστα ανόδου για τις δύο ομάδες που ήδη έχουν πάρει ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα για την απευθείας άνοδο.

Πιερικός: Πρόβλημα με Πέντα!


Εκτός από την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος έχει να αντιμετωπίσει ένα επιπλέον πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα τραυματίας αποχώρησε ο Μαρσέλο Πέντα, ο οποίος υπέστη θλάση και θα χρειαστεί να μείνει για εκτός προπονήσεων για κάποιο χρονικό διάστημα.

Χανιώτης: «Ανοδος ή πλέι οφ»


Ο επιθετικός του Εθνικού Αστέρα, Λάμπρος Χανιώτης μίλησε στον Sentra 103,3 για το πρωτάθλημα της Football League, για την πορεία των Καισαριανιωτών, για την «Προό», για το ματς με τον Διαγορά και το επερχόμενο με τα Τρίκαλα.

Για το πρωτάθλημα της Football League:

Δίωξη για δωροδοκία στον Λεβαδειακό! - Κίνδυνος υποβιβασμού!


Στο προσκήνιο επανέρχεται η υπόθεση του αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Λεβαδειακό και τις καταγγελίες των νεοφώτιστων για απόπειρα δωροδοκίας στον τερματοφύλακα Χρήστο Πουρή, η οποία όμως δεν έχει αποδειχθεί.