Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Δύσκολοι καιροί για πρωτοπόρους!


Επικίνδυνες εξόδους για Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Τα «καναρίνια» αντιμετωπίζουν τον Ιωνικό στη Νίκαια, ενώ οι Ηπειρώτες τον Θρασύβουλο στη Φυλή. Ο τρίτος της παρέας, ΟΦΗ, υποδέχεται την Ηλιούπολη.

ΟΦΗ: Οι προσφυγές συνεχίζονται - Πόποβιτς "Θα κάνω προσφυγή"


Ο κυκεώνας των προσφυγών στον ΟΦΗ συνεχίζεται με τον Ζντράβκο Πόποβιτς να είναι ο τελευταίος παίκτης ο οποίος ετοιμάζεται να καταθέσει προσφυγή εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Μιλώντας στο Contra ο Κροάτης επιθετικός τόνισε: «Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνω προσφυγή, καθώς ακόμα δεν έχει μιλήσει κανείς μαζί μου. Όχι μόνο δεν μου έχουν δοθεί τα χρήματα που μου οφείλονται, αλλά ούτε και με έχουν πάρει τηλέφωνο να μου πουν τι θα κάνουν. Πέντε μήνες περιμένω τώρα και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στους «Ταύρους»


Καλούνται σύμφωνα με το άρθρο 8 του καταστατικού (Α.Μ. 1060) τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του συνδέσμου φίλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ «ΟΙ ΤΑΥΡΟΙ» σε ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την 22 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στα γραφεία του Συνδέσμου Μιχαήλ Αγγέλου 56, με μοναδικό θέμα εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου (σύμφωνα με το άρθρο 9).
Σε περίπτωση μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα τεθεί σε εφαρμογή το άρθρο 11 του καταστατικού του σωματείου περί διάλυσης και μεταβίβασης της περιουσίας του στο ερασιτεχνικό σωματείο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6973694163 

Ο Πρόεδρος  της  Γενικής Συνέλευσης
Δημήτριος Στούκας

ΠΑΣ Γιάννινα: Προβληματισμός - Κουτσοσπύρος και Νικολόπουλος τα νέα πρόσωπα στη 18άδα


Η πρώτη ήττα του ΠΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα κάποτε θα ερχόταν.
Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα όμως της ομάδας από τη διακοπή λόγω εκλογών και ύστερα είναι κάθε φορά και πιο φανερό και ο «Αγιαξ» καλείται να δείξει χαρακτήρα.

Καυστική ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ ΟΦΗ


Χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα, πρωτόγνωρη για τις δικές της τακτικές της, η διοίκηση του ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση για όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.