Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Σε δημόσια διαβούλευση οι προτάσεις της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων - Ο «Καλλικράτης» του ποδοσφαίρου


Η ΕΠΟ ανάρτησε στην ιστοσελίδα της προτάσεις για την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου, τις οποίες θέτει σε δημόσια διαβούλευση. Η αναδιάρθρωση είναι εμπνευσμένη από τον «Καλλικράτη» και προβλέπει μεταξύ άλλων συγχωνεύσεις, αλλά και αλλαγές με σκοπό την εξυγίανση των ομάδων. Να σημειώσουμε ότι οι όποιες διαφοροποιήσεις, θα ισχύσουν από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στα άκρα με Αναστόπουλο η Καλλιθέα


Ανακοίνωση μέσω της οποίας χαρακτηρίζει ασυνεπή τον Νίκο Αναστόπουλο και ενημερώνει πως συνεχίσει το δικαστικό αγώνα εναντίον του για τα 12.500 ευρώ που της οφείλει εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα.

Έργα και ημέρες στον Ιωνικό


Το «παιχνίδι» στη Νεάπολη χθες παιζόταν έξω από το γήπεδο Λίγη ώρα μετά το σκορ και θέαμα της Ηλιούπολης, στη Νεάπολη γινόταν η συνήθης διαδήλωση και αντάμωση των οπαδών του Ιωνικού με τα ΜΑΤ. Λίγο ένοιαζε τους φίλους του Ιωνικού το τελικό 0-0 και ο «χρυσός» βαθμός απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα, έστω κι αν ο διαιτητής στο 68' ακύρωσε ένα γκολ που μόνο αυτός ξέρει γιατί.

Κούγιας: "Όμαδες της Β' Εθνικής στήνουν όλα τα παιχνίδια"


Νέες καταγγελίες από τον Αλέξη Κούγια, που ανέφερε πως υπάρχει συγκεκριμένο γκρουπ ομάδων της Β' Εθνικής, οι οποίες "στήνουν" τους αγώνες τους. Κριτική Κούγια και σε ΕΠΟ και ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή μίλησε στον Sentra FM 103,3:

ΠΑΣ: «Καθαρή αλλoίωση αποτελέσματος»


Για αλλοίωση αποτελέσματος στον χθεσινό (21/3) αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια (0-0) για την 27η αγωνιστική της Β' Εθνικής, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Άφησε βαθμούς στη Νεάπολη ο ΠΑΣ (+Video)


Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Ιωνικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έκλεισε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής. Παρέμεινε μόνος πρώτος ο ΠΑΣ με 62 βαθμούς.