Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Μένουμε Ελλάδα!


Με απόφαση εισαγγελέα απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα ως ύποπτων διαφυγής, όλων όσοι βρίσκονται στην μακρά λίστα των κατηγορουμένων για το σκάνδαλο που ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο! 

Κωστούλας για τα στημένα: "Δεν ξέρω αν η υπόθεση θα φτάσει έως το τέλος"


Στο Αγρίνιο βρίσκεται ο Πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, παρακολουθώντας εξ αποστάσεως, όπως όλοι, τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οπως δηλώνει, μεταξύ άλλων, στο Σαββατιάτικο φύλλο της αθλητικής εφημερίδας «Τίτλος», δεν ξέρει αν θα πρέπει να είναι αισιόδοξος ότι η υπόθεση θα φτάσει ως το τέλος και θα αποδοθούν κανονικά οι ευθύνες και οι τιμωρίες, διότι είναι κάτι πρωτόγνωρο στα ελληνικά δεδομένα.

Χριστοβασίλης: "Ουδέποτε ασχολήθηκα"


Με προσωπική του δήλωση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης τόνισε πως ουδέποτε ασχολήθηκε με αυτό που ονομάζεται "παρασκήνιο".

Με ΟΦΗ, Τρίκαλα τα πλέι οφ


Με τη συμμετοχή των ΟΦΗ και Τρικάλων αναμένεται να διεξαχθούν τα πλέι οφ καθώς η ΕΠΟ αποφάσισε να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για τις ομάδες της Football League.

Χριστοβασίλης: «Δεν έχω παίξει ούτε ευρώ»


O πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιώργος Χριστοβασίλης με δηλώσεις του στο gazzetta.gr υπογραμμίζει πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση με τους στημένους αγώνες και τονίζει πως δεν έχει παίξει ούτε ένα ευρώ σε στοίχημα.

Σκεφτόταν την φυγή στις ΗΠΑ ο Μπέος!


Στο πόρισμα της εισαγγελίας παρουσιάζεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος σκεφτόταν να το σκάσει στις ΗΠΑ για να αποφύγει τη σύλληψη. Αναφορές και για συχνά ταξίδια του Τσακογιάννη στην Ιταλία.